Ηλεία, Αμαλιάδα: Δημοσιοποίηση στοιχείων για τον 37άχρονο για απόπειρα βιασμού ανηλίκου

Δημοσιοποίηση με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, στα στοιχεία και φωτογραφίες 37άχρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου

image
Χρηστος ΑΤΤΙΚΟΣ – ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη και της Αθανασίας, γεν. 1979, Αμαλιάδα Ηλείας.

Ειναι ο Χρηστος ΑΤΤΙΚΟΣ – ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη και της Αθανασίας, γεννήθηκε το 1979 στην Αμαλιάδα Ηλείας.

Συνελήφθη (21/06) απο Αστυνομικους του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, με ένταλμα σύλληψης του τοπικού Ανακριτή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 37άχρονος πεζός είδε στο δρόμο 9άχρονη η οποία από το σπίτι της ειχρ προορισμό γειτονική οικία συγγενικού τους προσώπου. Με βίαιες κινήσεις ο 37άχρονος Χρηστος ΑΤΤΙΚΟΣ – ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, άρπαξε από τον λαιμό με τα χέρια το ανηλικο κοριτσι και επιχείρησε να ενεργήσει ασελγεις πράξεις (να τη φιλήσει).
Η ανήλικη αντιστάθηκε και ο δράστης άρχισε να αφαιρεί τα ρούχα της με προθέση να τη βιάσει. Από της φωνές της μικρής, ο 37άχρονος εγκατέλειψε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή.
Μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι στο παρελθόν ο δράστης είχε συλληφθεί, για παρόμοιες πράξεις και ειχε προφυλακιστεί.

image
Χρηστος ΑΤΤΙΚΟΣ – ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη και της Αθανασίας, γεν. 1979, Αμαλιάδα Ηλείας.

Σε βάρος του Χρηστου ΑΤΤΙΚΟΥ – ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗ ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη. Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 37άχρονου δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26220-38232 και 26220-24101 του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας .