Ιεράπετρα: Παραδόθηκε ο δράστης- «Η πρώην σύζυγό είχε σχέση με τον κολλητό του» υποστηρίζει η εξαδέλφη του

Παραδόθηκε και συνελήφθη από Αστυνομικούς μετά από επτα σχεδόν ώρες διαπραγματεύσεων,  ο δράστης της δολοφονίας της πρώην συζύγου του στην Ιεράπετρα με τις προτροπές του μεγαλύτερου από τα τέσσερα παιδιά, γιου τους

Ο 25χρονος γιος του ζευγαριού φώναζε στον 54χρονο «πατέρα μη πέσεις» προσπαθώντας να τον πείσει μα παραδοθεί στην Αστυνομία. Συνοδεία αστυνομικών μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εξαδέλφη του 54χρονου μιλώντας στο cretapost.gr δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο εδώ και καιρό, ωστόσο πρόσφατα πληροφορήθηκε ότι η πρώην σύζυγός του διατηρούσε δεσμό με έναν καλό του φίλο.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», ανέφερε η εξαδέλφη του δράστη. Η ίδια, υποστήριξε ότι, ο 54χρονος είχε καλή σχέση με τα παιδιά του, «Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό», συμπλήρωσε.

Ο  54χρονος είχε αλλάξει στάση και συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα όπως ανέφεραν γνωστοί της οικογένειας, απειλούσε ότι θα σκότωνε τη Νεκταρία όμως δεν πίστεψαν ότι θα πραγμαοτποιούσε τις απειλές του .