Ιεράπετρα: «Είχαμε προηγούμενα», ισχυρίστηκε ψύχραιμος ο δράστης μετά τη δολοφονία της συζύγου του, και αποχώρησε πεζός

Ψύχραιμος ανταποκρίθηκε στους τρομοκρατημένους εργαζόμενους της ξενοδοχειακής μονάδας, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας της συζύγου του, ο δράστης του εγκλήματος και απομακρύνθηκε πεζός

Η 48χρονη Νεκταρία Μ. το θύμα της δολοφονίας από το μαχαίρι με δράστη τον 58χρονο συζυγό της

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου στην περιοχή της Περιστεράς Ιεράπετρας, ο 54χρονος δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία της 48χρονης συζύγου του Νεκταρίας Μ., με την οποία είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ήταν απόλυτα ψύχραιμος. Ο δράστης ισχυρίστηκε στη μητέρα της, η οποία βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας στο έγκλημα, κατά την αποχώρησή του, ότι «είχαμε προηγούμενα».

Η 48χρονη το πρωί της Παρασκευής, έφτασε στο ξενοδοχείο (29/10-08.30) από το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με το σύντροφό της, στην Ιεράπετρα προκειμένου να συζητήσει για να εργαστεί. «Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η Νεκταρία; Τί της έκανες και της απαντά «Είχαμε προηγούμενα» και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr., η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

«Η μητέρα μου όταν είδε έτσι τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι τον είχε σκοτώσει. Νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. Μετά που την έψαξε την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», εξήγησε στη συνέχεια η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Όπως περιγράφει αμέσως μετά την πράξη του ο 54χρονος, κινήθηκε προς την έξοδο του ξενοδοχείου. «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί εδώ και τρεις ώρες να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο».

Η 48χρονη πρόσφατα είχε φτιάξει την ζωή της μετά το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, κάτι που πρόσφατα πληροφορήθηκε ο 54χρονος, και εξοργίστηκε. Όπως ανέφερε η διευθύντρια του ξενοδοχείου, «Απ’ ότι γνωρίζω έχουν πάρει κανονικά διαζύγιο ωστόσο εκείνος δεν έφευγε από το σπίτι. Η 48χρονη όμως ξανάφτιαξε τη ζωή της και απ’ ότι γνωρίζω εκείνος το έμαθε πρόσφατα. Η κοπέλα έμενε με το νέο της φίλο ενώ δύο ημέρες πριν ο πρώην σύζυγος της είχε προαναγγείλει ότι θα την σκοτώσει αλλά όλοι πίστευαν ότι θα έμενε στα λόγια».

Στο σημείο που έχει καταφύγει ο δράστης, έχει κληθεί και μεταβεί ο Κωνσταντίνος, ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 25 χρόνων, ο οποίος επικοινώνησε με τον πατέρα του στο κινητό του και προσπάθησε να τον πείσει να παραδοθεί και να μην αφήσει ορφανά τον ίδιο και τα αδέλφια του, και από τους δυο γονείς τους.