Ιεράπετρα: Διάταξη δημοσιοποίησης για το δάσκαλο που ασέλγησε σε 8άχρονη μαθήτριά του

Είχε προηγηθεί καταγγελία των γονέων της 8άχρονης όταν από κάμερα που τοποθέτησαν στο παιδικό δωμάτιο, διακρίβωσαν τις ασελγείς σε βάρος της ανήλικης ενέργειες, ενώ της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα με το πρόσχημα να την βοηθήσει στα μαθήματά της.

image

Πρόκειται για τον Ηλιάδη Θεολόγο του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα ο οποίος μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 57άχρονου εκπαιδευτικού, ο οποίος συνελήφθη (16/02) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

image

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, θα έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων.

image

Σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, οι πολίτες που γνωρίζουν σχετικά με άλλες πράξεις του 57άχρονου εκπαιδευτικού, μπορούν να παράσχουν την οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας στον αριθμό 2842-90175.