Η ώρα του Ανακριτή για τον Βασίλη Γκουρούση- Στην Εισαγγελία και η Τέτα Καμπουρέλη

Ενώπιον του Ανακριτή κατηγορούμενος για τη διάρρηξη σε τέσσερις θυρίδες και μια απόπειρα διάρρηξης ο κατηγορούμενος μετά την προθεσμία που έλαβε οδηγήθηκε συνοδεία των Αστυνομικών της Ασφάλειας στο γραφείο του Ανακριτή

Απολογούμενος για τη μεγάλη κλοπή των θυρίδων από τραπεζικό κατάστημα στο Ψυχικό ενώπιον του 12ου τακτικού Ανακριτή (26/03) για τον 58χρονο Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος οδηγήθηκε από την ΓΑΔΑ στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Στο ανακριτικό γραφείο, μετέβη και η σύζυγος του αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να καταθέσει στον Ανακριτή απολογητικό υπόμνημα, αρνούμενος τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί με άσκηση ποινική σε βάρος του δίωξης, για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο. Φέρεται στον υπερασπιστικό του ισχυρισμό ο 58χρονος κατηγορούμενος, θα επιχειρήσει να αποδομήσει το στοιχείο του γενετικού υλικού που εντοπίζεται σε μία από τις θυρίδες. Η πλευρά του κατηγορούμενου φέρεται να υποστηρίζει ότι το στίγμα ιδρώτα που εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο κουτί της θυρίδας σε εσωτερικό σημείο, δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει περιληφθεί μεταξύ των κατασχεμένων πειστηρίων.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Σερεμέτη, «Ο πελάτης μου είναι αθώος και θα ορίσουμε τεχνικό σύμβουλο για την πραγματογνωμοσύνη του DNA».