“Η μολότοφ, έκαψε τρεις συνανθρώπους μας στην Marfin και τα δικαστήρια χαρακτηρίζουν ως βόμβα, δεν αρμόζει σε ανθρώπους του κοινοβουλίου, την ώρα που καίγεται η πατρίδα μας”. | ΑΠΟΨΗ

Η ολονύχτια συνεδρίαση της 13ης- 14ης Αυγούστου στη Βουλή, προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ωστόσο έντονες αντιδράσεις και στα Social media, προκάλεσε η προκλητική με το θεσμό που εκπροσωπεί ενδυματολογική επιλογή της Βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ Ι.Γαϊτάνη να φορέσει μπλούζα με την απεικόνιση νεαρής γυναίκας να ανάβει το τσιγάρο της απο αυτοσχέδια μολωτοφ. Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΕΑΠΣ Γιάννη Σταμούλη, να “υπενθυμίζει” τις δολοφονικές συνέπειες της μολωτοφ στην επίθεση της Marfin.. wpid-fb_img_1439574524690.jpgΟ πρόεδρος της ΕΑΠΣ, Πύραρχος- Γιάννης Σταμούλης, με αφορμή δημοσίευμα σε ιστότοπο για την ενδυματολογική “επιλογή” της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ι.Γαϊτάνη, σχολίασε την “αντισυμβατική” και “προκλητική” ενδυματολογική επιλογή της εντός του Κοινοβουλίου..

wpid-fb_img_1439574527096.jpg
“Την ώρα που η Βουλή ψήφιζε το τρίτο εμπρηστικό μνημόνιο της ζωής μας, όπως δημοσιεύεται, iefimerida.gr αξιότιμη Βουλευτής επέλεξε στιλιστικά μπλουζάκι με μολότοφ και το σήμα της Αναρχίας. Στιλιστικά είμαι ο πλέον ακατάλληλος να κρίνω. Η μολότοφ, αυτός ο πρόχειρος αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, πάντως που το 2010 έκαψε τρεις συνανθρώπους μας στην Μαρφιν και που τα δικαστήρια μας χαρακτηρίζουν ως εκρηκτικό μηχανισμό ή βόμβα, δεν νομίζω ότι ούτε ως προκεχωρημένο στίλ αρμόζει σε ανθρώπους του ελληνικού κοινοβουλίου. Την ώρα που καίγεται η πατρίδα μας..” σημείωσε στο σχόλιό του ο πρόεδρος της ΕΑΠΣ.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport