Αταλάντη, Φθιώτιδας: Το κλάμα του μωρού τους, γλίτωσε τη ζωή. Διερχόμενο όχημα, προσέκρουσε στο οικογενειακό αυτοκίνητο .

Το κλάμα και η ανησυχία του μωρού τους, ανάγκασε το ζευγάρι να σταματήσουν σε πάρκινγκ της ΕΟ και να αποβιβαστούν από το αυτοκίνητό τους, για να το ηρεμήσουν. Διερχόμενο όχημα, εκτος ελεγχου, προσεκρουσε στο σταθμευμένο όχημα και το συνέθλιψε, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί των επιβαινόντων στα δύο οχήματα.

wpid-lamia-troxaio-tessera.jpg

Η τριμελής οικογένεια- ζευγάρι και το μωρό τους- επέβαιναν στο ασημί οικογενειακό όχημα κινούμενο στο ρεύμα προς Αθήνα, στην Εθνική Οδό Αθήνας- Θεσσαλονίκης, (14/08-16.10) όταν η έντονη ανησυχία και το κλάμα του μωρού, τους ανάγκασε να σταθμεύσουν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ, μετά το 142ο χλμ, στον κόμβο της Αταλάντης στη Φθιώτιδα.

wpid-lamia-troxaio-tria.jpg

Στο επίμονο κλάμα του μωρού, το ζευγάρι αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο και έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει, όταν ο Σέρβος οδηγός ομόρροπα κινούμενου οχηματος (Audi) έχασε τον έλεγχο προσέκρουσε και παρέσυρε αρχικά τη σηματοδότηση στην είσοδο του πάρκινγκ, και χωρίς να ανακόψει ταχύτητα, προσέκρουσε στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο της τριμελούς οικογένειας.

wpid-lamia-troxaio-deka.jpg

Παρά την σφοδρή σύγκρουση οι τρεις επιβάτες του Audi τραυματίστηκαν επιπόλαια- με εκδορές-, αφου  η καμπίνα του οχηματος παρέμεινε σχεδόν άθικτη ενώ ούτε το ζευγάρι και το μωρό τους τραυματίστηκαν.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, διενεργεί η Τροχαία.

wpid-lamia-troxaio-ena.jpg

wpid-lamia-troxaio-dodeka.jpg

(Φωτο- lamiareport.gr)

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport