Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, καταγγέλλουν ξυλοδαρμό της απο Αστυνομικούς- Διαψεύδει η ίδια και η ΕΛ.ΑΣ

Διαψεύδει τις καταγγελίες της μητέρας και της αδελφής της για ξυλοδαρμό της από αστυνομικούς, η κατηγορούμενη και προσωρινά κρατούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κρατητήριο της Ασφάλειας, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. σε ακολουθία της διαδικασίας ζήτησε διερεύνηση με σχηματισμό δικογραφίας

Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ανέλαβε τη διερεύνηση καταγγελίας της μητέρας και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, για φερόμενο περιστατικό ξυλοδαρμού της κατηγορούμενης, ενώ βρίσκεται κρατούμενη στην Ασφάλεια Αττικής. Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ζητήθηκε διερεύνηση με σχηματισμό δικογραφίας στις δημόσιες καταγγελίες και οι Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από τις καταγγελίες της μητέρας και της αδελφής της, με την κατηγορούμενη -σύμφωνα με πληροφορίες- να καταθέτει ότι πρόκειται για ανυπόστατες αναφορές. Παράλληλα στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξετάστηκε από ιατροδικαστή, και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

«Η Ρούλα όταν τη συνέλαβαν της είπαν ότι το βράδυ θα την έχουν αφήσει από την Ασφάλεια. Αυτό δεν συνέβη. Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Την έδειραν οι αστυνομικοί, έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο και έχει κατάμαυρα πλευρά. Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει.. Τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν “π@@@@@@ ομολόγησε”.. “Δεν το έκανα”, έλεγε εκείνη.. Όταν την είδα πονούσε φρικτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αυτά έγιναν μετά τη σύλληψη της. Πονάει το παιδί μου», ισχυρίζονται για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα της Ελένη.  Ενώ η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, υποστήριξε, «Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Φαινόταν χτυπημένη. Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν.. Από φόβο δεν μας απαντούσε, αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους», ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου .

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι η 33χρονη κατηγορούμενη, φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στη μητέρα της και ζήτησε σε έντονο ύφος εξηγήσεις για όσα κατήγγειλαν με την αδελφή της, για “χτυπήματα από αστυνομικούς” σε βάρος της.