“Δεσμεύομαι να συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, που πορεύομαι τα 37 χρόνια που υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία”

Οι κρίσεις της ΕΛΑΣ έχουν επιφέρει (αναπάντεχες) αλλαγές στην ανθρωπογεωγραφία Ανωτέρων και Ανωτάτων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, ο ΓΑΔΠ Θεσσαλία ο οποίος κρίθηκε ως παρμένων, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και την ηγεσία για την εμπιστοσύνη τους

Όπως ανέφερε ο Γενικός Περιφερειακός Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς, μία-μία, έναν-έναν ξεχωριστά, όλες και όλους τους συνεργάτες, συναδέλφους αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους της Περιφέρειάς μας, γιατί χωρίς τη δική τους στήριξη και εμπιστοσύνη, δεν θα είχα την τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ το Σώμα που αγαπώ. Δεσμεύομαι να συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, να είμαι δίπλα σας και όλοι μαζί δίπλα στον πολίτη, που θέλει τον αστυνομικό κοντά του για να νιώθει ασφαλής. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και μπορεί να γίνουν ακόμη δυσκολότερες, έχουμε όμως χρέος απέναντι στην κοινωνία να υπερασπίσουμε το νόμο και το δίκαιο, ξεπερνώντας τους εαυτούς μας και όλα τα εμπόδια. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, γιατί με τη δική τους “ανοχή” και στήριξη, πορεύομαι όλα αυτά τα 37 χρόνια που υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία».