“Η επέκταση της αναστολής των ανεμβολίαστων και στην Αστυνομία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον περαιτέρω εκδημοκρατισμό της και την αποσυντηρητικοποίησή της”

Δημόσια θέση υπέρ των εμβολιασμών έλαβε ο Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Λώλης, αναφορικά με την υποχρεωτικότητα συμπεριλαμβανομένων των Αστυνομικών

Όπως αναφέρει σε δημόσια ανάρτηση του ο Αστυνόμος Μιχάλης Λώλης, «Παρατηρώντας κανείς το προφίλ των ανεμβολιάστων αρνητών (χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, εθνικιστές, θρησκόληπτοι κλπ και επαγγελματίες χωρίς επιστημονική επάρκεια), η επέκταση εφαρμογής του μέτρου της αναστολής εργασίας όλων των ανεμβολίαστων και στο χώρο της Αστυνομίας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον περαιτέρω εκδημοκρατισμό της και την εν γένει αποσυντηρητικοποίησή της. Κοινώς, χωρίς αυτούς θα ανέβει το επίπεδο της.

Η άρνηση εμβολιασμού είναι μια βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά που δεν συνάδει με το λειτούργημα μας και δε περιποιεί τιμή σε Αστυνομικό.

Υ.Γ. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να μην θέλει να εμβολιαστεί, αλλά υποχρέωση του Κράτους να προφυλάξει τη Δημόσια Υγεία από όποιον δεν εμβολιάζεται, ειδικά από τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους του.»