“Σαν ξεπλύματα λεκέδων του Skip «160 κατασκευαστές ρατσισμού συνιστούν ομοφοβία»

Με αφορμή την επιστολή των 160 προσωπικοτήτων προς τον Πρωθυπουργό για τους ΛΟΑΤΚΙ, επικριτική ανάρτηση Αξιωματικού της ΕΛΑΣ

Παραθέτει στο σχόλιο του, ο Αστυνόμος, Μιχάλης Λώλης,  «Σαν ξεπλύματα λεκέδων του Skip.
«160 κατασκευαστές ρατσισμού συνιστούν ομοφοβία.»

Ευελπιστώ οι παρωχημένοι αυτοί άνθρωποι, ειδικά οι Αξιωματικοί, να ζουν για να με δουν όταν θα παντρευτώ τον σύντροφό μου ντυμένος με την επίσημη στολή του Αξιωματικού, με το ξίφος που μου παρέδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, περνώντας κάτω από τα ξίφη των συναδέλφων μου.
Αν θα ζουν βέβαια.

Ως τότε, οι 160 ομοφοβικές “προσωπικότητες” που εκθέτουν τους Θεσμούς του Κράτους που υπηρέτησαν, έχουν το θράσος να αντιδρούν στα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ομοφυλόφιλων, με αφορμή την έκθεση της επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στην Ελλάδα.
Μιλούν για ομόφυλες «προτιμήσεις», που σημαίνει πως είναι άσχετοι, καθώς ο Σεξουαλικός Προσανατολισμός δεν αποτελεί προτίμηση, όπως και ο δικός τους Σεξουαλικός Προσανατολισμός δεν αποτέλεσε επιλογή τους. Ακόμη, αναφέρονται στις επιπτώσεις του γάμου ομοφυλόφιλων στην οικογένεια και την κοινωνία, αγνοώντας τα υπάρχοντα ομόφυλα ζευγάρια που αποτελούν οικογένεια και έχουν παιδιά, όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και επιτάσσει η νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Επίσης, τολμούν να μιλούν για τραύματα στις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες, αγνοώντας τα δικά μας παιδικά τραύματα ως Ομοφυλόφιλα παιδιά που μεγαλώσαμε μέσα στο φόβο και τη ντροπή, λες και τα ΛΟΑΤΚΙ παιδιά γεννιόμαστε ενήλικες και δεν βασανιζόμαστε από ανθρώπους σαν αυτούς τους 160 στην παιδική μας ηλικία. Τέλος αρνούνται μια ρεαλιστική και συμπεριληπτική Σεξουαλική αγωγή στα σχολεία όπως λαμβάνει ήδη χώρα σε όλα τα κράτη, μια τέτοια σεξουαλική αγωγή που έπρεπε να έχουμε λάβει ως Ομοφυλόφιλα παιδιά που δεν ξέραμε τι μας συμβαίνει, αλλά κυρίως να μάθουν τα ετεροφυλόφιλα παιδιά για εμάς και πως να μας συμπεριφέρονται, να μας αποδέχονται και να μας σέβονται, κάτι που εσάς δε σας το έμαθαν όταν έπρεπε και τώρα σκορπάτε ομοφοβικό μίσος.

Πως τολμάτε να έχετε άποψη για τις δικές μας ζωές και μάλιστα εις βάρος μας; Τι σας κάναμε; Τι σας πειράζει πως θα ζήσουμε; Πάνω από όλα γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ η Ισότητα; Για αυτό είστε ανθρωπάκια και σας αξίζει μόνο η περιφρόνηση και η λήθη.»