Η δικηγόρος υπέβαλε μήνυση στον ποινικολόγο και στην πρώην σύζυγό του για “διατάραξη οικιακής ειρήνης”

Η σύζυγος του ποινικολόγου παραμένει σε κατ οίκον νοσηλεία στο σπιτι τους, ωστοσο η παρουσία της κορης του συζύγου της και της πρώην συζύγου του προκάλεσαν αναστάτωση και κλήθηκε η Αστυνομία

Το «κουμπί πανικού» ενεργοποίησε (18/06) η πρωην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, και στο σπίτι μετέβη περίπλοκο. Οπως προέκυψε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου ειχε συνοδευσει την κόρη του για να παραλάβει προσωπικά αντικείμενα του ποινικολογου. Η 37χρονη, καθώς θεώρησε ότι μαζί τους βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, ενεργοποίησε την εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο.

Η 37χρονη υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου και στο νομικό του συμπαράσταση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του Εισαγγελέα.

Ενω, υπέβαλε μήνυση και στον ποινικολόγο για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς η ίδια αναφέρει οτι έγινε αποδέκτης απειλητικού μηνύματος στο οποίο της ανέφερε «Δώσε τα λεφτά και τα ρούχα μου» και τον κατήγγειλε για παραβίαση δικαστικής απόφασης αναφέροντας τον ως τον αποστολέα. Ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται για να συλληφθεί για ηθική αυτουργία στα ίδια αδικήματα. Ο ποινικολόγος αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.

«Τα μηνύματα έχουν χαρακτήρα προτρεπτικό, όχι παραινετικό, χαρακτήρα ομάδας ανθρώπων που θέλει να ασκήσει πιέσεις στη Σοφία, Δεν ήταν σώφρων να το κάνουν αυτό και ειδικά ο κ. Λύτρας που τελεί υπό περιοριστικούς όρους. Υπάρχουν μηνύματα που θα τεθούν υπόψη της ανακρίτριας» ανέφερε ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου,  Θέμη Σοφός, ο οποίος εξήγησε ότι πρόκειται γαι μηνύματα σε ομάδα εφαρμογής στην οποία μετέχουν και άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων χωρίς σύμφωνη γνώμη της, η εντολές του.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εκκρεμότητα στις δικαστικές Αρχές