“Η ΔΙ.ΑΣ δεν είναι Αμεση Δράση; Όλα τα σήματα στα ελάχιστα και απαρχαιωμένα περιπολικά;”

Η καταγγελία όπως έχει αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του NantiaReport.gr

«Την είπαν “αιχμή του δόρατος” την χαρακτήρισαν “διάδοχο της Ζ” το ..”πρόσωπο” της αστυνομίας στην κοινωνία”, αλλά κανείς δεν είπε ότι είναι Αστυνομικοί. Ούτε την αναφέρει ως υπηρεσία της Άμεσης Δράσης…. Και τώρα έρχεται η προφορική εντολή για τα πληρώματα της ΔΙΑΣ να “μην επιλαμβάνονται σε ελέγχους συναγερμών (που δεν είναι δουλειά της Αστυνομίας, αλλά των ιδιωτικών εταιρειών που πληρώνονται για αυτό, αυτό μια άλλη φορά θα το αναπτύξουμε) να μην ενεργεί σε κανένα άλλο σήμα, εκτός από ληστείες και σοβαρά συμβάντα”

Από σήμερα λοιπόν, τα απαρχαιωμένα περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι συνάδελφοι της υπηρεσίας, βάζουν το κλειδί στη μίζα και αποβιβάζονται από τα οχήματα μετά τη λήξη της βάρδιας, και πάλι δεν έχουν προλάβει να ελέγχουν ούτε τα σήματα της προηγούμενης βάρδιας, για να ακούσουν τον πολίτη “που εγώ σας πληρώνω” να διαμαρτύρεται για την αναμονή. Την ίδια ώρα η ΔΙΑΣ έχει κλείσει το γκάζι και κάνει “πηγαδάκια” σε σημεία της πόλης, παρατηρητής σε μια πόλη που κινείται .

Σ.Μ, Αρχιφύλακας ΕΛΑΣ
Αθήνα 08- 02 – 2020

ΥΓ. Το βράδυ του Σαββάτου σε διαβίβαση στο Κέντρο για ενίσχυση από την ΔΙΑΣ η απάντηση δεν ήρθε ποτέ. Η ΔΙΑΣ δεν είναι Άμεση Δράση