Άγιος Παντελεήμωνας: Τον έπιασαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και ομολόγησε άλλες δύο “μπούκες”

Υπέδειξε στους Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το σημείο στον ακάλυπτο του καταστήματος που είχε απορρίψει τη βαριοπούλα που κατείχε

Περίοικοι ειδοποίησαν για τη διάρρηξη στο κατάστημα με ανταλλακτικά στην οδό Λιοσίων. Η παρουσία των Αστυνομικών έγινε άμεσα αντιληπτή από το διαρρήκτη ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει.

Οι Αστυνομικοί τον καταδίωκαν και προχώρησα σε σύλληψη. Ωστόσο ο επαγγελματίας διαρρήκτης ήταν ..ομιλητικότατος. Ανέφερε στους Αστυνομικούς ότι ήταν η δεύτερη φορά που έκανε διάρρηξη στο κατάστημα και υπέδειξε το σημείο στον ακάλυπτο που είχε απορρίψει τη βαριοπούλα.

Η διάρρηξη καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, ο δράστης έσπασε με βαριοπούλα μεσοτοιχία με σκοπό τη διάρρηξη για να αποσπάσει τα χρήματα του ταμείου. Κατά τη μεταγωγή του στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα ο δράστης ομολόγησε ότι ήταν η δεύτερη νύχτα και που εισέβαλε στο ίδιο κατάστημα ενώ είχε διαρρήξει και άλλο κατάστημα.

Πέμπτη φορά η επιχείρηση παραβιάζεται με διάρρηξη

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα  διαπιστώθηκε ότι με πέντε διαφορετικά ονόματα διατηρούσε ποινικό μητρώο  για παρόμοια αδικήματα. Με την ποινική σε βάρος του δικογραφία, παραπέμφθηκε (10/02) στον Εισαγγελεα.