“Η Αστυνομία παρών ολοι οι άλλοι απών. Οι συνάδελφοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων”, του Δ.Παντιώτη|ΑΠΟΨΗ

..«βρέθηκα στην Ειδομένη μαζί με τους συναδέλφους της ΥΑΤ.
Μετά από μια δύσκολη ημέρα για όλους μας μπορώ να πω ότι οι συνάδελφοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Από την άλλη μεριά οι τραγικές φιγούρες των προσφύγων δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για σχολιασμό.  Η χθεσινή έκρυθμη κατάσταση έχει καταλαγιάσει σήμερα (04/12), η επιχείρηση χαρακτηρίστηκε από χθες ευρείας κλίμακας και όλοι είμαστε πιο προετοιμασμένοι» σχολιάζει ο Αστυνομικός Δημήτρης Παδιώτης.

ΕΙΔΟΜΕΝΗ_03_12_Ι«Χθες(03/12), όπως και τις προηγούμενες μέρες, βρέθηκα στην Ειδομένη μαζί με τους συναδέλφους της ΥΑΤ.
Μετά από μια δύσκολη ημέρα για όλους μας μπορώ να πω ότι οι συνάδελφοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Η Ηγεσία της Κεντρικής Μακεδονίας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Στρατηγός της Κεντρικής Μακεδονίας κ.Μπαντουβάκης ήταν κυριολεκτικά όλη τη μέρα δίπλα στους συναδέλφους και προσπαθούσε να συντονίσει την κατάσταση εκ των έσω.

ΕΙΔΟΜΕΝΗ_03_12Από την άλλη μεριά οι τραγικές φιγούρες των προσφύγων δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για σχολιασμό.  Η χθεσινή έκρυθμη κατάσταση έχει καταλαγιάσει σήμερα (04/12), η επιχείρηση χαρακτηρίστηκε από χθες ευρείας κλίμακας και όλοι είμαστε πιο προετοιμασμένοι.
Μετά από σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος κ. Σοφιό και τον Στρατηγό της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μπαντουβάκη επισημάνθηκαν κάποια κενά στην διοικητική μέριμνα και σήμερα θα λυθεί εντελώς το ζήτημα της σίτισης των συναδέλφων.
ΕΙΔΟΜΕΝΗ_03_12_ΙΙΘέλω να ξέρουν όλοι οι συνάδελφοι που μετακινούνται στην Ειδομένη ότι δεν είναι μόνοι τους, και όποιο κι αν είναι το πρόβλημα τους, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, εγώ προσωπικά και η Ένωση Θεσσαλονίκης είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε.

ΕΙΔΟΜΕΝΗ_ΙΙΙ_03_12Η Αστυνομία παρών ολοι οι άλλοι απών. Για ένα τοσο σημαντικό πρόβλημα για το οποίο φωνάζαμε απο την πρώτη στιγμη και ζητούσαμε την άμεση λύση του πριν παρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις κλήθηκε μόνη της η Αστυνομία να δώσει λύση. Απων η Ύπατη Αρμοστια το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικης ΜΚΟ.
Συγχαρητήρια σε ολους τους συναδελφους όλων των της Βορειου Ελλάδος που ανταποκρίθηκαν στο έπακρο και απεδειξαν περίτρανα σε ολους τους επικριτές τους το ανθρώπινο πρόσωπο και τον επαγγελματισμό τους.
Μπραβο σε ολους τους συναδελφους της ΔΑΕΘ που απο της 5 το πρωί μέχρι τώρα εργάζονται ακατάπαυστα και αδιαμαρτύρητα».

____

*Δημήτρης Παδιώτης, Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης