“Η ασφάλεια των συναδέλφων δεν μπορεί να περιμένει”|ΑΠΟΨΗ*

…”εδώ και έναν χρόνο περίπου η ΔΑΕ έχει προμηθευτεί αλεξίσφαιρη σκοπιά και ενώ έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία για την τοποθέτηση της, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής αρνείται να δώσει άδεια για την τοποθέτηση της προφασιζόμενο δδικαιολογίε (..) να αποφασίσετε να τοποθετήσουμε την Σκοπιά μόνοι μας χωρίς την άδεια του Δήμου και στην συνέχεια να κάνουμε όλες τις απαραίτητες εενέργειε, ώστε να νομιμοποιήσουμε την τοποθέτηση της”..

ΜΑΤ_ΕΛΑΣ.jpg

“Συνάδελφοι θα ήθελα στο επόμενο Δ.Σ που θα πραγματοποιήσετε να αποφασίσετε για τον τρόπο επίλυσης του Θέματος της τοποθέτησης Σκοπιάς στο αλσύλλιο της Καισαριανής.
Όπως γνωρίζετε εδώ και ένα χρόνο περίπου η ΔΑΕ έχει προμηθευτεί αλεξίσφαιρη σκοπιά και ενώ έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία για την τοποθέτηση της, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής αρνείται να δώσει άδεια για την τοποθέτηση της προφασιζόμενο διάφορες δικαιολογίες.
Παρά τις προσπάθειες που έκανε η ΔΑΕ , τις προσπάθειες που κάναμε σαν Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών δεν κατέστη δυνατό να πάρουμε την έγκριση από τον Δήμο Καισαριανής για την τοποθέτηση της σκοπιάς.
Για αυτό τον λόγο προτείνω όπως στο επόμενο Δ.Σ της ΕΑΣΥΑ να αποφασίσετε να τοποθετήσουμε την Σκοπιά μόνοι μας χωρίς την άδεια του Δήμου και στην συνέχεια να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σαν συνδικαλιστικό σωματείο ώστε να νομιμοποιήσουμε την τοποθέτηση της.
Η ασφάλεια των συναδέλφων δεν μπορεί να περιμένει άλλο για αυτό τον λόγο παρακαλώ να με καλέσετε στο επόμενο Δ.Σ προκειμένου να σας αναπτύξω προφορικά την προτασή μου και τον τρόπο που μπορούμε να κινηθούμε υπό τηναιγίδα της ένωσης ώστε να επιλύσουμε αυτό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της ΥΜΕΤ που εκτελούν υπηρεσία στο συγκεκριμένο σημείο.

ΦΩΤΗΣ Βασίλειος, αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ
ΔΑΕ ΥΜΕΤ/ Μέλος Π.Α.Σ.Α.