“Η ανομια βασιλεύει, κινδυνεύουν ζωές… ένστολων και Ελλήνων πολιτών..”

Η δημοσιοποίηση βίντεο από την καταδρομική επίθεση με μολωτοφ στο ΑΤ Εξαρχείων από ομάδες οργανωμένων κουκουλοφόρων προκάλεσε την οργίλη αντίδραση των Αστυνομικών

«Κατάργησαν τη  ΔΕΛΤΑ, αποδυνάμωσαν όλη τη ΔΑΕΑ.. ευνούχισαν τη διμοιρίες ΥΑΤ ψυχολογικά , υλικοτεχνικά , διάσπαρτες διμοιρίες σε όλη την Ελλάδα και στα πλαίσια του γενιτσαρισμού… δια μαγείας το μεγαλύτερο ποσοστό του προσωπικού που έφυγε από την ΥΑΤ… που πήγε; επίσημα σε βουλευτές της κυβέρνησης και Π.Κ.
Εδώ λοιπόν μετά τη μηχανοκίνητη εθνοφρουρά των Εξαρχείων είδαμε, τη διμοιρία αποκατάστασης χάους, των Εξαρχείων… Με οργάνωση φάλαγγα και κλίμακες… Όπως μια κανονική διμοιρία….. Συγχαρητήρια…. Η ανομία βασιλεύει, κινδυνεύουν ζωές… Ζωές ένστολων και απλών Ελλήνων πολιτών», επισημαίνει εμφατικά σε σχόλιό του, Αστυνομικός της ΕΛΑΣ.

Η δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από την καταδρομική επίθεση με μολωτοφ στο ΑΤ Εξαρχείων (24/04) από ομάδες οργανωμένων κουκουλοφόρων αναρτήθηκε (28/04) σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου .