«Η 8η Δεκεμβρίου, Αποφράδα ημέρα για το Σώμα»

Ανάρτηση τού Αλέξανδρου Σφελινιώτη από την παράταξη Ενωτική Μαχητική Αστυνομική Συσπείρωση – ΕΜΑΣ της Θεσσαλονίκης:

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ – 8 Δεκεμβρίου. Αποφράδα μέρα για το Σώμα μας.. 15 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη.. 7 χρόνια χωρίς τον Ηλία..

Αρχιφύλακας, ΤΙΤΗΣ Δημήτριος: Πέρασαν ήδη 15 χρόνια από την 8 Δεκεμβρίου 2005 που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας ο Αστυφύλακας ΤΙΤΗΣ Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε το 1980 στην Λάρισα και μετά την έξοδό του από την Σχολή Αστυφυλάκων τοποθετήθηκε στο ΑΤ Πλατείας Δημοκρατίας και στη συνέχεια στο ΑΤ Λευκού Πύργου.Ήταν παντρεμένος και σε λίγους μήνες μετά τον θάνατό του γεννήθηκε το παιδί του.Ήταν από τα πλέον αγαπητά παιδιά του τμήματός του.

Υπαρχιφύλακας, KΩΣTENHΣ Hλίας: Tραυματίσθηκε θανάσιμα την 08-12-2013, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης Υπηρεσίας, στην ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, στις Μικρές Πρέσπες, από πυρά Αλβανών κακοποιών όταν επιχείρησε μαζί με άλλους συναδέλφους του να ελέγξουν καλύβα .
Γεννήθηκε το 1970 στη Φλώρινα και Υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών. Ήταν παντρεμένος και άφησε πίσω του ένα ανήλικο κορίτσι».
A Θ A N A T O Ι!