Γλυκά Νερά: «Τιναζόταν το πρόσωπο της στο μαξιλάρι, συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά αγκαλιά μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται»

Στην προανακριτική απολογία του, ως καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Caroline, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εμφανίζεται συνειδητοποιημένος απόλυτα , ενώ ήθελε να παραθέσει τη μετάνοιά του για τις πράξεις του

«Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν τα δικαιολογεί», αναφέρει στην προανακριτική του ομολογία, ο 32χρονος πιλότος, στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο ίδιος παρέθεσε τον δικό του ισχυρισμό τη σχέση με τη σύζυγό του, «Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. ‘’Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω’’, έλεγε και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει… Τιναζόταν το πρόσωπο της, ενώ ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κουνούσα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Ενώ επέμεινε ότι η σκηνοθετημένη σκηνή εγκλήματος και τα όσα ψευδώς υποστήριξε, όπως ανέφερε,«Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό, τι έκανα μετά, το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».