Γλυκά Νερά: Συνελήφθησαν οι γονείς και η γιαγιά του βρέφους

Το μόλις 3 μηνών βρέφος στα Γλυκά Νερά, κατέληξε στα βαρύτατα τραύματα που του προκάλεσε ο σκύλος της οικογένειας, ράτσας ροτβάιλερ.

Η οικογένεια με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά- τρία αγόρια και το 3μηνων κοριτσάκι-, διέμενε τον τελευταίο χρόνο στο διαμέρισμα στα Γλυκά Νερά.

Το ροτβαιλερ μετά το δυστύχημα παρελήφθη από Ζωοφιλική Οργάνωση, όπου και θα παραμείνει μια εβδομάδα. Πρόκειται να εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, τότε, προβλέπεται η επιστροφή του πίσω στην οικογένεια ή σε διαφορετική περίπτωση θα φιλοξενηθεί μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο σκύλος ήταν μόνιμα στο μπαλκόνι

Πληροφορίες για τις συνθήκες της επιθεσης αναφέρουν ότι το μεγαλόσωμο ροτβαιλερ, έσκισε τη σίτα και επιτέθηκε στο βρέφος στην κούνια του, ενώ στο διαμέρισμα ήταν η μητέρα του.

Η 35άχρονη μητέρα σε κατάσταση ψυχολογικής κατάρρευσης, ππαραμένει  σε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ καθώς βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας της επιθεσης .

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος, θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».