Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε εκ των συνηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Με επίκλησησε « προσωπικούς λόγους» εκ των συνηγόρων του καθ ομολογίαν δράστη στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά,  Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου,  δήλωσε παραίτηση

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση του 32χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, γνωστοποίησε ο συνήγορός του, Βασίλης Σπύρου, λίγη ωρα πριν ο καθ ομολογίαν δράστης εμφανιστεί στον Ανακριτή.

Έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων (22/06) ο Βασίλης Σπύρου, δήλωσε ότι για προσωπικούς λόγους δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, και παραιτείται «από κάθε σκέλος αυτής της υπόθεσης».

«Σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή και κρίνεται η τύχη ενός μωρού», σημείωσε ο Βασίλης Σπύρου.

Σύμφωνα με τον έταιρο συνήγορο του 33χρονου πιλότου Αλεκανδρου Παπαϊωαννίδη, η απομάκρυνση του ετέρου συνηγόρου του ήταν επιλογή του εντολέως του.

Η διαδικασία της απολογίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 το πρωί (22/06) , ωστόσο ενέχεται καθυστερήσει καθώς η υπεράσπιση θα παραλάβει από τον Ανακριτή ηλεκτρονικό υλικό που θα πρέπει να μελετηθεί πριν ξεκινήσει η δικονομική διαδικασία.

Ο 33χρονος θα κληθεί να παραθέσει ενώπιον του Ανακριτή τη δική του εκδοχή για τις πράξεις του και να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης , ο κατηγορούμενος απολογούμενος προτίθεραι να περιγράψει κάθε λεπτομέρεια και να εκθέσει στον Ανακριτή και “στοιχεία που δεν τα έχει πει μέχρι στιγμής” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως επανέλαβε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δεν ήταν τίποτε από όσα έγιναν την νύχτα της 11ης Μαΐου στοη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, προσχεδιασμένο από τον εντολέα του και σχολίασε πως “μιλάμε για μια ακραία κατάσταση εκείνη την νύχτα”.

Την ίδια ώρα, στην Εισαγγελία Ανηλίκων θα εμφανιστούν οι γονείς του 33χρονου πιλότου, καθώς κρίνεται η επιμέλεια της Λυδίας. Η Εισαγγελία θα αποφασίσει, με κριτήριο το όφελος του παιδιού, σε ποια από της δύο οικογένειες θα ανατεθεί η προσωρινή κηδεμονία της ενός έτους κόρης της Caroline Crouch και του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, και σε 90 μέρες θα ληφθεί απόφαση για την απόδοση της οριστικής επιμέλειάς του.