Γλυκά Νερά: Κλήθηκε να καταθέσει η Ελένη Μυλωνοπούλου στην Ασφάλεια για τη δολοφονία της Caroline Cooch

Στο Τμήμα  Προστασίας Περουσιακών Δικαιώματων της Ασφάλειας, κλήθηκε να καταθέσει η Ελένη Μυλωνοπούλου προκειμένου να αποσαφηνίσει στους Αστυνομικούς την πορέλευση όσων ανέφερε γιατ τις συνεδρίες που φέρεται να είχε με την δολοφονημένη Caroline Cooch

Μετά την νομική προσφυγή και παρέμβαση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων με αφορμή δημόσιες τηλεοπτικές παρουσίες της στις οποίες δήλωνε  της 20χρονης δολοφονημένης μητέρας Caroline Cooch, στα Γλυκά Νερά, κλητεύθηκε προκειμένου να καταθέσει στο Τμήμα  Προστασίας Περουσιακών Δικαιώματων της Ασφάλειας, τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Μεταξύ άλλων εξετάζεται για την Ελένη Μυλωνοπούλου να έχει διαπράξει το αδίκημα της αντιποίησης Αρχής, και σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινικές κυρώσεις. Από την πλευρά του ο πληρεξούσιας δικηγόρο της Ελένης Μυλωνοπούλου, μέσω του οποίου είχε απαντήσει με εξώδικο προς το ΣΕΨ, αρνήθηκε πως η πελάτης της βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο φέρεται από αστυνομικές πηγές να υποστήριξε στην κατάθεσή της, ότι ουδέποτε η ίδια δήλωσε “ψυχολόγος” και ήταν “παρανόηση” την οποία απέδωσε στα Μέσα Ενημέρωσης. Η Ελένη Μυλωνοπούλου δήλωσε ιδιοκτήτρια της εταιρείας «Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων» με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών. Ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, παρείχε συμβουλές στο νεαρό ζευγάρι,  ενώ μετά τη δολοφονία της 20χρονης Caroline, απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στο σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, και είχε μία επικοινωνία μαζί του.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, είχε ζητήσει από την Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία αναφέρεται ως «ψυχολόγος της 20χρονης Caroline», να καταθέσει το πτυχίο ΑΕΙ που κατέχει καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ενώ και η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η κυρία Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής».

Σε εκείνο που δεν έχει απαντήσει προς ώρας η Ελένη Μυλωνοπούλου, είναι το επάγγελμα που ασκεί. Ωστόσο μεταξύ όλων των άλλων με τα οποία είχε εμπλακεί, είχε κατέλθει (2019) ως υποψήφια με τον πολιτικό σχηματισμό «Νέα Ελληνική Ορμή» της Κατερίνας Παπακώστα και διεκδικούσε θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ωστόσο  η «Νέα Ελληνική Ορμή», δεν εξέλεξε Ευρωβουλευτή, καθώς στις Ευρωεκλογές δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσοστό .