Γλυκά Νερά: Ερευνούν πρόσφατα αποφυλακισμένους ποινικούς- Εξετάζεται ο δολοφόνος της Caroline να είχε λάβει υφ όρων απόλυση

Οι τρεις δράστες που εισέβαλλαν στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, λήστεψαν το ζευγάρι και δολοφόνησαν την 20χρονη Caroline Crouch δίπλα στο 11μηνών κοριτσάκι τους, εκτιμάται ότι βρίσκονται στην Τράπεζα Δεδομένων της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReprot.gr εξετάζεται σεσημασμένος Αλβανός, σκληρός ποινικός ο οποίος πρόσφατα έλαβε υφ’ όρων απόλυση από Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης, να είναι ο δολοφόνος της 20χρονη Caroline Crouch, μέσα στην μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Ο Αλβανός τα χαρακτηριστικά του οποίοι ομοιάζουν στην περιγραφή του 32χρονου πιλότου είχε συλληφθεί  για ληστείες, απόπειρα ανθρωποκτονίας , σύσταση συμμορίας και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης. Πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες, έλαβε υφ’ όρων απόλυση, και έκτοτε οι Αστυνομικοί αν και τον αναζήτησαν, δεν είχαν ενημέρωση για την παρουσία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους δείγματα DNA των δραστών, και αναζητούν συγκεκριμένα άτομα με ποινικό, παραβατικό και αντικοινωνικό προφιλ σε ληστείες που έχουν διαπράξει σε σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής, κι ενώ οι ένοικοι ήταν στο εσωτερικό τους . Επίσης εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ έχει διαβιβαστεί αίτημα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, στην ευρύτερη περιοχή, το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Τις επόμενες ημέρες εκτιμάται ότι οι έρευνες για το δολοφόνο της 20χρονης μητέρας της 11μηνών Λυδίας και συζύγου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα έχουν εξέλιξη.