Γλυκά Νερά: Κοινό ποινικό και Αλβανική μαφία, εξετάζεται για τους δολοφόνους της Caroline Couch

Πληροφοριοδότες και υποθέσεις που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν με τους δράστες να έχουν επιδείξει ακραία βία σε συμπεριφορές είναι μεταξύ των ερευνητικών πεδίων για την δολοφονία και ληστεία στα Γλυκά Νερά

Με ακραίο αντικοινωνικό modus operadi και παντελή έλλειψη συναισθημάτων οι διαρρήκτες με κίνητρο τη ληστεία διέπραξαν δολοφονία. Η εκτίμηση ότι Αλβανοί κακοποιοί με δράση στη βορειοανατολική Αττική, είναι οι δράστες της ληστείας με τη δολοφονία της 20χρονης Caroline Crouch,  εδραιώνεται στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, οι ερευνητές  της Ασφάλειας εκτιμούν ότι θα προσδιορίσουν κύκλο υπόπτων για τους δράστες της εισβολής στη μεζονέτα και το δολοφόνο της 20χρονης μητέρας.

Η μεζονέτατου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Caroline Couch εκτιμάται ότι ειχε τεθεί υπό επιτήρηση των κακοποιών οι οποίοι κατέγραψαν την καθημερινότητα και τις συνήθειες του ζευγαριού πριν εκτελέσουν το σχεδίου τους.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν την αίσθηση ότι ο 32χρονος με δεσμά ακινητοποίησης στα άκρα, φιμωμένο και με μονωτική στα μάτια και το στόμα καθώς παρουσίαζε λιποθυμικά επεισόδια, ότι ήταν νεκρός και αποχώρησαν. Οι αστυνομικοί βρήκαν την 11μηνών Λυδία να “χτυπάει” την 20χρονη μητέρα της για να ασχοληθεί μαζί της ενώ ο 32χρονος σύζυγος της ήταν δεμένος και φιμωμένος με ταινία στα μάτια και το στόμα μέχρι που τον απελευθέρωσαν οι αστυνομικοί.