Γλυκά Νερά: “Ένιωθα 5λεπτά την Caroline”- Στις 04.11 σταμάτησε η καταγραφή του παλμογράφου για την Caroline

Η απολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ήταν “αποπνικτική” στις περιγραφές όπως και τα χέρια του ασφυκτικά στο στόμα και τη μύτη της 20χρονης Caroline, με κομμάτι ύφασμα, μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

«Ένιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Caroline» περιέγραψε στους Αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος, για όσα διαδραματίστηκαν στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου,  λίγο πριν δηλώσει “θυμα” αδίστακτων κακοποιών και “μεταφέρει τις ευθύνες του ως δολοφόνος σε “άγνωστους δράστες”, όπως αρχικά είχε καταθέσει.

Τα τεχνικά μέσα κατέδειξαν το δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Caroline και της θανάτωση της Roxy, του οικοσιτου ημιαιμου της οικογένειας που είχαν υιοθετήσει πριν λίγους μήνες. Τα ψηφιακά ευρήματα από την ανάκτηση μνήμης της κάμερας ασφαλείας στο σαλόνι της μεζονέτας και η εγγραφή βιομετρικού παλμογράφου στο smartwatch που φορούσε η 20χρονη Caroline Crouch ανέδειξαν τα πραγματικά γεγονότα και αποκάλυψαν το έγκλημα που συγκλόνισε τη Χώρα.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/05), ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η Caroline Crouch και η 11 μηνών κόρη τους Λυδία, βρίσκονται στο σαλόνι της μεζονέτα. Σχεδόν ενα τέταρτο αργότερα, ξημερώματα πλέον Τρίτης (11/05-00.30) ο 32χρονος πιλότος μαζί με τη Λυδία εχουν παραμείνει στο σαλόνι ενώ η Caroline ενα τέταρτο νωρίτερα (11/05-00.15) είχε αποσυρθεί στη σοφίτα και έχει πέσει για ύπνο. Όπως ισχυρίζεται ο 32χρονος πιλότος- ανέβηκε κι έβαλε το μωρό για ύπνο καξ ήταν η στιγμή που ξύπνησε η 20χρονη και ακολουθεί καυγάς μεταξύ τους. Ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η Caroline μεταφέρει τη Λυδία στην κούνια της με ένταση, κάτι που τον εξόργισε, και όπως αναφέρει στην απολογία του ο καθ ομολογίαν δράστης, η φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους έγινε πιο έντονη με την κατάσταση να περιγράφεται τεταμένη για τις επόμενες τρεις ώρες.

Όπως ο 32χρονος πιλότος ανέφερε στην απολογία του , περίπου στη 01.15 , κι ενω καβγάδιζε με τη σύζυγό του, κατέβηκε στο σαλόνι και αφαίρεσε την κάρτα μνήμης της κάμερας και ανεβηκε πάλι στη σοφίτα.

Απο την ψηφιακή εξέταση το βιομετρικό smartwatch της 20χρονης Caroline καταγράφει στις 04:06 τα ξημερώματα της Τρίτης (11/05) καταγραφεί αυξημένους παλμούς που αυξάνονται τα επόμενα πέντε λεπτά, και στις 04:11 σταματάει η καταγραφή σφυγμούς και θεωρείται δηλωτικό της ώρας θανάτου της 20χρονης Caroline Crouch .

Ο 32χρονος πιλότος ανέφερε κατά την ομολογία του, ότι τις 2ωρες και 20λεπτα που ακολούθησαν, “εστησε” σκηνή εγκλήματος. Είχε ακούσει τις περιγραφές του εκπαιδευτή του, όταν με τη σύζυγό τους είχαν δεχθεί εισβολή κακοποιών στο σπίτι της οικογένειάς τους,  με τους δράστες να έχουν χτυπήσει το ζευγάρι και να έχουν διαπράξει σε ληστεία σε βάρος τους. Στη σκηνοθετημένη σκηνή εγκλήματος, ο 32χρονος πιλότος, έβγαλε με δόλο τη Roxy, το ημίαιμο κουτάβι της οικογένειας στην αυλή και την έπνιξε. Στη συνέχεια την κρέμασε με το λουρί της στην εσωτερική κουπαστή της σκάλας, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι.

Εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, καταγραφεί κίνηση στις 06.12, και όπως εξήγησε ήταν η στιγμή που πρόβαρε τα δεματικά του. Στις 06:16 της 11ης Μαΐου, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης καταγραφεί την κλήση από το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου πιλότου και δεσμεύει τα χέρια του. Σε αυτή την κατάσταση σε εμβρυική στάση τον εντόπισετο πρώτοπεριπολικό της Άμεσης Δράσης που δήλωσε άφιξη στο Κέντρο, στις 06:20 της Τρίτης, 11 Μαΐου.

Σε όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, απέδωσε σε πράξεις “εν βρασμώ” καθώς υποστήριξε η Caroline αμφισβήτησε την ικανότητά του ως πατέρα, ενώ απέδωσε στην 20χρονη μομφή ως χειριστική, με ασταθή ψυχική κατάσταση.

Στην ερώτηση γιατί όλα αυτά, η απόκριση του 32χρονου πιλότου ήταν αφοπλιστική, «Ήθελα να γίνω πιστευτός σε εσάς» …