Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο πιλότος- Επέστρεψε στο κρατητήριο της Ασφάλειας

Στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του, οδηγήθηκε συνοδεία Αστυνομικών της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος

Συνοδεία αυξημένης αστυνομικής επιτήρησης και με αλεξίσφαιρο γιλέκο, μέσα από το μαύρο κοστούμι που φορούσε ακόμα από το μνημόσυνο της 20χρονης Caroline , ο 32χρονος πιλότος, καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της συζύγου του, οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

Με τα μάτια στο ύψος του, χωρίς να κατεβάζει το κεφάλι, οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών Χάιδως Ζούγρη, από την οποία ζητήσει κι έλαβε τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει μαζί με το συνήγορό του την απολογία του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια της Ασφάλειας όπου θα παραμείνει κρατουμενος μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (22/06).

Νωρίτερα η Εισαγγελέας άσκησε Ποινική Δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, στον 32χρονο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, καθ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της συζύγου του, Caroline Crouch, στις 11 Μαίου στη μεζονέτα που ζούσε η οικογένεια στα Γλυκά Νερά. Οι πράξεις που αποδίδονται στον 32χρον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, αφορούν τα κακουργήματα της Ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και την κακοποίηση ζώου, για τη θανάτωση του οικόσιτου κατοικιδίου της οικογένειας, και τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω των όσων ψευδών υποστήριξε στις Αρχές.