Γλυφάδα: Τρεις νεκροί εκ των οποίων και η εφοπλιστής ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής- Αυτόχειρας ο Αιγύπτιος δράστης που εισέβαλε σε ναυτιλιακή

Ο Αιγύπτιος δράστης εντοπίσθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου, ενώ δίπλα του είχε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε και πυροβόλησε κατά των τριών στη ναυτιλιακή εταιρεία κατά την εισβολή του

Τέσσερις νεκροί – τρία μέλη της ναυτιλιακής εταιρείας- στην οποία είχε εισβάλλει το πρωί (12/02-10.15) ένοπλος ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία του 70χρονου Αιγύπτιου, Ελ Μπουραΐ ωστόσο ανταποκρινόταν στο «Άρης», εντοπίσθηκε επίσης νεκρός στο γκαράζ του κτηρίου επί της οδού Αρτεμισίου στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr νεκροί έχουν αναγνωριστεί η εκ των εφοπλιστών ιδιοκτητών της εταιρείας Μ.Κ καθώς και ο σύζυγός της Σ.Β. και καπετάνιος της εταιρείας Η.Κ. ο οποίος φέρεται να ήταν στο χώρο κι επιχείρησε να κατευνάσει την οργή του 70χρονου Αιγύπτιου, όταν δέχθηκε τα πυρά.

Νεκρός ως αυτόχειρας έχει ανασυρθεί και ο Αιγύπτιος δράστης πρώην εργαζόμενος ως επιστάτης της εφοπλιστικής οικογένειας ο οποίος είχε πρόσφατα απολυθεί.