Γλυφάδα: Αιγύπτιος πρώην εργαζόμενος σε ναυτιλιακή προέβη σε ένοπλη επίθεση 

Σε κτίριο στεγάζεται ναυτιλιακή εταιρεία, European Product Carrier ιδιοκτησία της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση ενώ ο δράστης φέρεται πρόσφατα να είχε απολυθεί

Ο ένοπλος δράστης πυροβόλησε εντός της ναυτιλιακής εταιρείας με έδρα τη Γλυφάδα, και έχει τραυματίσει τρία άτομα ενώ έχει ταμπουρωθεί και κρατάει ομήρους.

Ο δράστης ταυτοποιηθηκε στα στοιχεία 70χρονου Αιγύπτου Ελ Μπουραϊ, τον οποίο προσφωνούσαν “Άρη” εισέβαλλε (12/02-10.15) στη ναυτιλιακή εταιρεία στη συμβολή των οδών Φλέμινγκ και Αρτεμισίου στη Γλυφάδα, και ενήργησε πυρα. Πρόκειται για πρώην εργαζόμενο ως επιστάτης στην εφοπλιστική οικογένεια και είχε πρόσφατα απολυθεί. Αναφορά για τρεις σοβαρά τραυματίες και νεκρό.

Στο σημείο έχει κληθεί η ΕΚΑΜ καθώς ο δράστης παραμένει στο εσωτερικό της ναυτιλιακής εταιρείας.

Λογω της αστυνομικής επιχείρησης διεκόπη η κυκλοφορία στην περιοχή της Γλυφάδας στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος της πλατείας Φλέμινγκ και της Λεωφόρος Καραμανλή στη συμβολή με την Καλυψούς καθώς επίσης στην ένωση της Αρτεμισίου με τη Ροντήρη.

Τα κεντρικά γραφεία της European Navigation Inc. βρίσκονται στη Γλυφάδα, ενώ ο Όμιλος διατηρεί επίσης γραφεία στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρείας απασχολείται προσωπικό 45 ατόμων, ενώ στους 350 ανέρχονται οι μισθοδοτούμενοι ναυτικοί.