Γλυφάδα: Σύλληψη Κροατών και Σέρβου θαμώνες κοσμικού εστιατορίου-μπαρ ύστερα από σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσαν λόγω.. μέθης- Τραυματίας Αστυνομικός 

Επεισόδιο με συμπλοκή προκάλεσαν Κροάτες θαμώνες κοσμικού εστιατορίου στα Νότια προάστια με τα πληρώματα της  Άμεση Δράση να ενεργούν δύο συλλήψεις

Σε κοσμικό εστιατόριο μπαρ στη Γλυφάδα (06/01-04.20) υπό την επήρεια μέθης τρεις αλλοδαποί θαμώνες προκάλεσαν σοβαρό επεισόδιο αρχικά με τους θαμώνες και στη συνέχεια με υπαλλήλους όταν επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν και να τους βγάλουν από το μαγαζί. Με σπασμένα ποτήρια χτύπησαν και τραυμάτισαν στο πρόσωπο δύο υπαλλήλους του καταστήματος με τους δράστες να διαφεύγουν .

Με σήμα Κέντρου μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης υστερα από κλήση των υπευθύνων της επιχείρησης ενώ κλήσεις είχαν πραγματοποιήσει και θαμώνες.

Από αναζητήσεις στην συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αγ. Ιωάννου δύο αλλοδαποί, τα χαρακτηριστικά των οποίων προσομοιάζουν με τις περιγραφές, εντοπίζονται από το περιπολικό, να απομακρύνονται τρέχοντας . Ακολούθησε πεζή καταδίωξη και οι δύο Κροάτες συλλαμβάνονται από το πλήρωμα  του περιπολικού στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα. Σε συνδρομή των πληρωμάτων σταθμός ΔΙΑΣ που συμμετείχε στις αναζητήσεις εντόπισε και τον τρίτο της παρέας, Σερβο, κοντά στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και προχώρησαν στη σύλληψη .

Στην κατοχή του ενός Κροάτη κατασχέθηκε πιστόλι STEYER των 9mm με 19αρα γεμιστήρα . Στον έλεγχο που έγινε στο όπλο διακριβώθηκε οτι ειχαν “αφαιρέσει” το σειριακό του αριθμό ωστε να μην προκύπτει εξακρίβωση.

Κατά τη σύλληψη ένας από τους Κροάτες αντιστάθηκε και χτύπησε – πιθανόν με τη λαβη του όπλου που κατείχε- τον Αστυνομικό του περιπολικού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι.

Το όπλο έχει αποσταλεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ενώ εξετάζονται οι συλληφθέντες για ποινικό μητρώο και συμμετοχή σε παράνομες εγκληματίες δραστηριότητες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία .