Βούλα: Σφοδρό οδικό τροχαίο με οχήματα εν κινήσει σε αντίθετη πορεία στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας- Δύο τραυματίες

Υπέργηρος οδηγός, ήταν σε αντίθετη κίνηση στο ρεύμα κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας και προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες

Στη συμβολή της Πρίγκηπος Πέτρου με τη Λ. Βουλιαγμένης στη Βούλα (16/11-23.30) δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα δύο άτομα να ανασυρθούν τραυματίες. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα όχημα με κίνηση επί της Λ.Βουλιαγμένης και κατεύθυνση προς Βούλα, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας με ανάποδη πορεία και κίνηση προς Αθήνα.

Όπως προέκυψε, ο 80χρονος υπαίτιος οδηγός οχήματος, στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του, εισήλθε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βουλιαγμένη με ανάποδη κίνηση, στη διασταύρωση με την οδό Καλύμνου και οδηγούσε για σχεδόν δύο χιλιόμετρα, μέχρι και την οδό Πρίγκηπος Πέτρου, όπου συγκρούστηκαν μετωπικά με διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε 40χρονος. Παρά τους ελιγμούς, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το όχημα με κατεύθυνση προς Βούλα να ντεραπάρει και να ακινητοποιηθεί στο διάζωμα. Ο 40χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε σπάζοντας το τζάμι στο παράθυρό του, ενώ το ηλικιωμένο ζευγάρι ανασύρθηκε με ελαφρά τραύματα.

Στο σημείο μετέβησαν πληρώματα του ΕΚΑΒ και τραυματίες οι δύο οδηγοί, μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο επιχείρησε έξοδος του 8ου ΠΣ Ελληνικού με έξι Πυροσβέστες και δύο οχήματα. Το Α Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίο.