Γλυφάδα: Όχημα προσέκρουσε σε τοιχίο- Ηταν σε εξέλιξη καταδίωξη κι επιχείρησε να εμβολίσει πληρωμάτων της ΕΛΑΣ

Η ισχυρή βροχόπτωση και η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός,  προκάλεσαν απώλεια πρόσφυσης στο οδόστρωμα και το όχημα, προσέκρουσε σε τοιχίο

Στη συμβολή των Αγίου Ιωάννου και Ναυσικάς στη Γλυφάδα (27/09-01.50) όχημα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr είχε αναπτύξει ταχύτητα,  από εσφαλμένο χειρισμό του οδηγού,  έχασε τον έλεγχο και το Opel Corsa προσέκρουσε σε τοιχίο .

Σύμφωνα με ενημέρωση του Nantiareport.gr, πλήρωμα της ΔΙΑΣ, καταδίωκε το όχημα από τη Λ.Βάρης Κορωπίου, καθώς οι επιβαίνοντες είχαν κριθεί ύποπτοι οταν ο οδηγός απέφυγε στάση για έλεγχο.

Ενω ηταν σε εξέλιξη καταδίωξη, το αυτοκίνητο των υπόπτων προσέκρουσε σε δύο οχήματα σταθμευμένα επί της Λαζαράκη και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε καθώς προσέκρουσε σε τοιχίο. Τα πληρώματα προχώρησαν σε συλλήψεις των δύο υπόπτων οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα.

Από μαρτυρίες και πληροφορίες του Nantiareport.gr, ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να εμβολίσει υπηρεσιακά τροχοφόρα της ΕΛΑΣ ώστε με το συνεργό του, να διαφύγουν της καταδίωξης, με τους οδηγούς της ΑΔ να αποφεύγουν την εμπλοκή.

Στο σημείο έχει κληθεί γερανός για να παραλάβει το όχημα των δραστών. Ενώ την υπόθεση πρόκειται να διερευνήσει η Ασφάλεια.