Γλυφάδα: Λήστεψαν, χτύπησαν και έκλεψαν τα ακριβά ρολόγια από παρέα Ισλανδών τουριστών

Καταγγελία για επίθεση και ληστεία σε βάρος τους , υπέβαλλαν δύο Ισλανδοί τουρίστες, με τους δράστες να τους έχουν κλέψει τα πολυτελή ρολόγια επώνυμου οίκου

Δύο ρολόγια Audemars Piguet, αξίας €350.000, έκλεψαν από δύο Ισλανδούς τουρίστες, ηλικίας 28χρονων και 29 ετών μέλη συμμορίας στη Γλυφάδα. Τα θύματα σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καταλύσει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Γλυφάδας, και είχαν βγει για διασκέδαση σε club της περιοχής. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/11-03.00) επιβιβάστηκαν σε ΤΑΧΙ για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Σύμφωνα με την κατάθεση των θυμάτων, ο οδηγός του οχήματος, σταμάτησε μετά από μια σύντομη διαδρομή, και αποβιβάστηκαν , αφού πλήρωσαν την κούρσα ο αυτοκινητιστής αποχώρησε με κατεύθυνση τη Βούλα.

Κατά την κίνησή τους πεζή στο πεζοδρόμιο, δέχτηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα, τους χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές και τους έριξαν στο οδόστρωμα. Οι δράστες έκλεψαν το ρολόι αξίας €300.000 από τον 28χρονο καθώς επίσης το ρολόι του φίλου του αξίας €50.000 και αποχώρησαν τρέχοντας. Οι δύο Ιρλανδοί πεζή επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους και ενημέρωσαν τον υπάλληλο της υποδοχής για την επίθεση και τη ληστεία, ο οποίος κατήγγειλε στην Άμεση Δράση το περιστατικό.

Πλήρωμα περιπολικού μετέβη στο ξενοδοχείο και έλαβαν κατάθεση από τους Ισλανδούς τουρίστες, χωρίς ωστόσο να έχουν συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά των δραστών. Το επόμενο πρωί (12/11) τα θύματα υπέβαλλαν μήνυση κατά αγνώστων για την κλοπή και την επίθεση σε βάρος τους, στο Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας.