Γλυφάδα: Καταγγελία ληστείας σε ενέδρα, από την πρώην Σταρ Ελλάς

Ενέδρα έξω από το σπίτι της στην περιοχή της Γλυφάδας, και ληστεία σε βάρος της κατήγγειλε η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου

Σύμφωνα με την καταγγελία της πρώην σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, τα ξημερώματα (17/11-06.30) είχε βγει από την οικία της στην περιοχή της Γλυφάδας, με επιβιβάστηκε στο όχημά της, όταν τρεις άγνωστοι άνδρες την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν. Όπως παραθέτει η ίδια την κατάθεσή της, οι δράστες με απειλή την ανάγκασαν να τους δώσει πρόσβαση στο σπίτι της και αφού ερεύνησαν τους χώρους, της αφαίρεσαν ένα ρολόι και χρηματικό ποσό €11.000.

Σε δήλωσή της, η 35χρονη πρώην Σταρ Ελλας, προς τους δημοσιογράφους, περιέγραψε τη δυσάρεστη εμπειρία της, «Βγήκα έξω, για να πάω στο μαγαζί, πήγα στο αυτοκίνητό μου, κοίταξα αριστερά δεξιά, και την ώρα που πήγα να κλείσω την πόρτα, βρέθηκε κάποιος από πάνω μου, και μου είπε, «μην κάνεις τίποτε, γιατί θα σε σφάξω». Εγώ εκείνη την ώρα δεν ήξερα τις προθέσεις του, ήθελε να με ληστέψει, να με βιάσει, ήταν οι σκέψεις μου εκείνη τη στιγμή. Με έκλεισε μέσα στο αυτοκίνητο και είδα είχε αλλά δύο άτομα από πίσω. Όλη την ώρα μου έλεγε «θα σε σφάξω» και μου ζήτησε την τσάντα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου. Δεν αναγνώρισα χαρακτηριστικά, γιατί φορούσαν full face. Μόλις πήραν αυτά που ζήτησε, μου είπε «πάμε μέσα στο σπίτι». Με κρατούσαν από πίσω και μου έδωσαν τα κλειδιά να ανοίγω εγώ τις πόρτες και μου ζητούσαν συγκεκριμένα πράγματα να τους δώσω, και μου έλεγαν συνέχεια «μην κάνεις καμιά κίνηση, γιατί θα σε σφάξω». Είχα τα χρήματα για να πληρώσω τους υπαλλήλους στο μαγαζί, μου βγάλανε τα κοσμήματα αξίας που φορούσα στα χέρια, και με είχαν βάλει να κάθομαι στον καναπέ. Μιλούσαν ελληνικά με κανονική σύνταξη στην πρόταση. Δεν έχω διαφορές, σίγουρα κάποιος κάτι γνωρίζει . Ήταν περίπου 10λεπτά και εμένα μου φάνηκε αιώνας, Φεύγοντας μου πήραν το κινητό, και μου είπε ο ένας «μην ειδοποιήσεις κανέναν μην πεις σε κανέναν , γιατί δεν το ξεχνάω, θα τις φας τις μαχαιριές. Καθημερινά γίνονται ανάλογα περιστατικά, αλλά κάποιος πρέπει να ήξερε, γιατί εγώ δεν έχω διαφορές με κανέναν».

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.