Γλυφάδα: Φωτια στην κουζίνα του Burger Joint του Γιώργου Παπακώστα

Για προληπτικούς λόγους οι ιδιοκτήτες του Burger Joint στην Γλυφάδα, και συνεργάτες της κουζίνας μετέβησαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μετά από φωτιά

Ένα ατύχημα στην κουζίνα (04/05) του Burger Joint στην Γλυφάδα, τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας της εστίασης, είχε αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά.

Όπως ανέφερε στο «Πρωινό μου», ο σεφ Γιώργος Παπακώστας, «στις κουζίνες συμβαίνουν συχνά ατυχήματα που έχουν να κάνουν με φωτιές και όσοι βρίσκονται στις κουζίνες ξέρουν και πώς να τις αντιμετωπίσουν. Το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα, ενώ η φούσκα πάνω από τις ψησταριές ήταν καθαρισμένη από λίπη, προκλήθηκε φωτιά η οποία όμως από λανθασμένο χειρισμό ενός μάγειρα άρχισε να λαμβάνει διαστάσεις, ενώ καπνοί τύλιξαν το μαγαζί».

Όπως εξήγησε μαζί με τον αδελφό του και στενός τους συνεργάτη, με τα πυροσβεστικά μέσα που υπήρχαν στην κουζίνα προχώρησαν σε κατάσβεση της εστίας φωτιάς, διευκρινίζοντας ότι, «οι περισσότεροι καπνοί προέρχονται όχι τόσο από την φωτιά, όσο από τα πυροσβεστικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν».

Ο Γιώργος Παπακώστας με τον αδελφό και τέσσερις συνεργάτες τους, όπως ανέφερε σε ανάρτησή  του στα κοινωνικά δίκτυα,  μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, για προληπτικούς λόγους. Ενώ ανέφερε ότι δεν έχει γίνει ακόμα εκτίμηση για το ύψος των ζημιών, ενώ επιφυλάχτηκε σε περίπου τρεις ημέρες το εστιατόριο να επαναλειτουργήσει.