Γλυφάδα: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή (video)

Σε αναζητήσεις των δραστών ληστρικής ενέδρας σε υπαλλήλους χρηματαποστολής από τους οποίους αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα, ενεργούν τα πληρώματα της Νοτιονατολικής Αττικής

Οι δράστες με δίκυκλο μικρού κυβισμού όπως έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας, κινήθηκαν προς το υποκατάστημα (10/12) μόλις είχε αφιχθεί η χρηματαποστολή για τον εφοδιασμό του ΑΤΜ της τράπεζας. Ο οδηγός του μικρού κυβισμού δικύκλου στάθμευσε εξωτερικά με το συνοδό να εισέρχεται στο εσωτερικό του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr όπως κατέθεσαν οι υπάλληλοι, ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κράνος, τους αιφνιδίασε κατά τη διαδικασία του ανεφοδιασμού στο ΑΤΜ με μετρητά και απέσπασαν από τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας Security, τις κασετίνες με τα χρήματα.

Στη συνέχει με το δίκυκλο στο οποίο ανέμενε συνεργός του, αποχώρησαν από το σημείο. Το δίκυκλο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο κατά τις αναζητήσεις των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ, με τους δράστες της ληστείας να διαφεύγουν .