Γλυφάδα: Διάρρηξη και ληστεία σε βάρος τεως συζύγου Εφοπλιστή μέσα στην οικία της

Θύμα ληστείας με απειλη Kalashnikov η τέως σύζυγος εφοπλιστή, μέσα στη βίλα που διαμένει με τις δύο ανήλικες κόρες της, στη Γλυφάδα.

Οι κακοποιοί παραβίασαν την οικία της πρώην συζύγου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, Σοφίας Γιαννικοπούλου, στην περιοχή της Γλυφάδας, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (29/03-02.30).

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων, οι κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στη βίλα από το υπόγειο, αφού δέσμευσαν τον ένοπλο φρουρό, τον αφόπλισαν και τον χτύπησαν ανελέητα.

Από τα σκαλιά του υπογείου οι τρεις κουκουλοφόροι με απειλη Kalashnikov εισέβαλαν στην πολυτελή οικία στη Γλυφάδα, με εντολές στα ελληνικά, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν τη Σοφία Γιαννικοπούλου, υπό την απειλή των όπλων που έφεραν. Στη συνέχεια ξυπνησαν και κάλεσαν τις δύο ανήλικες κόρες της, Αμαλία και Δανάη, καθώς και στην οικιακή βοηθό να προσέλθουν στο χώρο που είχαν τη Σοφία Γιαννικοπούλου και τις δέσμευσαν.

Οι δράστες υποχρέωσαν την Σοφία Γιαννικοπούλου, να ανοίξει τα τρια χρηματοκιβώτια, από τα οποία απέσπασαν ύψος ποσού #€ 250.000 σε μετρητά, και κοσμήματα η αξία των οποίων υπερβαίνει τα #€4.000.000 σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή.

Να σημειωθεί ότι η Σοφία Γιαννικοπούλου, βρίσκεται σε σφοδρή δικαστική αντιδικία με τον τέως σύζυγό της, εφοπλιστή Γιάννη Κουστα για τη διανομή της περιουσίας και όχι μόνο.

Και σε αυτή την περίπτωση η διάρρηξη και ληστεία στην περιοχή της Γλυφάδας, δεν δημοσιοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στην επίσημη ενημέρωση του δελτίου συμβάντων, ωστόσο “διαρραίεται” πέντε ημέρες αργότερα και μετά τη βίαιη ένοπλη επίθεση σε βαρος του 52άχρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά (02/04-05.15)