Γλυφάδα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας περιπατητής εντόπισε ηλικιωμένη στη θαλάσσια περιοχή της Β’ Μαρίνας

Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής

Ως περιπατητής ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίες, βρέθηκε (19/10-17.00) στη Β μαρίνα της Γλυφάδας, όταν διέκρινε στο νερό να επιπλέει ανθρώπινο σώμα.  Άμεσα μπήκε στο νερό και ανέσυρε νεκρή ηλικιωμένη γυναίκας στην ακτή. Αν και στην παραλία υπήρχαν λουόμενοι δεν αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα, καθώς θεώρησαν ότι κολυμπούσε. Πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα αγνώστων -μέχρι στιγμής στοιχείων-, ηλικίας περίπου 70- 75 ετών , η οποία φορούσε μαύρο παντελόνι και μπλε ζακέτα. Δεν την έχει αναζητήσει συγγενικό ή οικείο της πρόσωπο, ενώ δεν υπάρχει στα στοιχεία της δήλωση εξαφάνισης ατόμου στην ευρύτερη περιοχή, επισημαίνεται από πηγές του Λιμενικού .

Στο χώρο, κλήθηκε το Λιμεναρχείο Σαρωνικού και διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ με ασθενοφόρο τη μεταφέρθηκε στο “Ασκληπιείο” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροτομή στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής, προκειμένου να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.