Γκράβα: Σοβαρό επεισόδιο με τραυματία Αλβανό- Δέχθηκε πυρά στην πλάτη εντός οχήματος

Κινητοποίηση για τα πληρώματα του κέντρου της Αθήνας από την πλευρά της Πατησίων και διασωστών του ΕΚΑΒ για τραυματία σε σοβαρό επεισόδιο το οποίο προηγήθηκε

Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ιακωβάτων, περίοικοι σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ενημέρωσαν (14/12-19.30) για σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ατόμων και πυροβολισμό. Άμεσα στο χώρο μετέβησαν πληρώματα της Αστυνομίας, και εντός  μαύρου οχήματος,  το οποίο έφερε διάτρηση στο πίσω παρμπρίζ από πυροβολισμό, Αλβανό με τραύμα στην πλάτη να έχει βληθεί από πυροβόλο όπλο. Διασώστες του ΕΚΑΒ παράλαβαν το θύμα για το Νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς». Στο εσωτερικό του οχήματος επέβαιναν επίσης ένας Αλβανός και μία Γεωργιανή , ενώ σε ιχνηλάτηση στην αυτοψία περισυνέλλεξαν τέσσερις κάλυκες από πιστόλι .

Αναφορές από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αποδίδουν το ένοπλο αιματηρό επεισόδιο σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών, καθώς οι επιβαίνοντες φέρονται να έχουν καταθέσει ότι νωρίτερα σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου και ακινητοποίησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν, επί της Νικοπόλεως δεχθεί πυροβολισμούς από άτομα, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Προανάκριση για το αιματηρό ένοπλο επεισόδιο διενεργεί η Ασφάλεια.