Χαλκίδα: Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ζήτησε να παρέμβει ο Εισαγγελέας για τον .. “influencer”

Η αντικοινωνική συμπεριφορά φωτογράφου στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ με παρέμβασή του ο  περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ζήτησε Εισαγγελική παρέμβαση

Ο φωτογράφος- influencer όπως αυτοσυστήνεται, μέσα από λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε ζωντανή μετάδοση αναπαρήγαγε συνομιλίες του με ανήλικα κορίτσια, στα οποίοι απεύθυνε ερωτήσεις για την σεξουαλική ζωή τους, και προχώρησε σε χυδαία σχόλια. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα σχόλια του ήταν χυδαία και άκρως προκλητικός σχολίαζε, «τώρα έχω γίνει ο υπέρτατος παιδεραστής, το ξέρω. Οκ περιμένω το FBI».

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, το πρωί της Δευτέρας (14/12) παίρνοντας θέση για το περιστατικό, γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα:

«Ενημερώθηκα από φίλους και ομολογώ ότι έμεινα εμβρόντητος από το αποκρουστικό διαδικτυακό παραλήρημα του λεγόμενου φωτογράφου – “influencer”. Ένιωσα ντροπή, οργή και την ανάγκη να ζητήσω την παρέμβαση της Εισαγγελίας Χαλκίδας για τις αναφορές του, με το χυδαίο σεξουαλικό – παιδοφιλικό περιεχόμενο. Καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί, οφείλουμε να προστατεύουμε τα παιδιά μας από φαινόμενα που δεν προσιδιάζουν σε μια στοιχειωδώς υγιή κοινωνία…» ανέφερε χαρακτηριστικά και παρουσίαση το έγγραφο της μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης κατοίκου Χαλκίδας.