ΓΚ Νίκαιας: Ρουμάνος κρατούμενος για κλοπές φορέας ηπατίτιδας δάγκωσε Αστυνομικό για να αποδράσει

Ο Ρουμάνος κρατούμενος φορέας ηπατίτιδας μεταφέρθηκε εκτάκτως στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, και αφού απώθησε τον Αστυνομικό συνοδό του και για διαφύγει δάγκωσε τον δάγκωσε για να αποδράσει

Ο Ρουμάνος κρατούμενος του ΤΑ Ακροπόλεως, είχε συλληφθεί (29/10)  για κλοπή κινητού από γυναίκα επιβάτιδα λεωφορείου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ζήτησε από τους Αστυνομικούς να εξετασθεί από γιατρό, γιατί ένιωθε πόνους στα κόκκαλα και αποφασίστηκε (29/10-21.20) με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Από το φάκελό του δεν ήταν σε γνώση των συνοδών του ότι είναι φορέας ηπατίτιδας

Σχεδόν μία ώρα αργότερα, και ενώ ο 29χρονος Υπαρχιφύλακας σε χρέη συνοδού βρισκόταν δίπλα του, τον απώθησε βίαια με πρόθεση να αποδράσει. Ωστόσο η ακαριαία αντίδραση του ενστόλου απέτρεψε την φυγή του Ρουμάνου, ο οποίος τον δαγκώνει στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού. Από τις εργαστηριακές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο Ρουμάνος είναι φορέας Ηπατίτιδας C και ενημερώθηκε ο Αστυνομικός να υποβληθεί σε αιματολογικέ εξετάσεις και περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο .

Ο Ρουμάνος με χειροπέδες και συμπληρωματική κατηγορία για απόπειρα απόδρασης και επίθεση σε βάρος του αστυνομικού, επέστρεψε στο ΤΑ Ακροπόλεως .