Γιώργος Καλλιακμάνης: “Ποτέ δεν εκπροσωπούσα τις απόψεις τους, αλλά ούτε και θα τους εκπροσωπώ, άλλα είναι τα πιστεύω μου”

Μετά την έκταση στο επεισόδιο με τα άσκοπα πυρά και την έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, τοποθετήθηκε

Το κείμενο της ανάρτησης του συνδικαλιστή της Ν/Α Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη

«Αναλογιστείτε τι είναι να γράφουν όλα τα σάιτ, κάτω από συνδικαλιστικές καθοδηγήσεις, ότι κάποιος που έκανε αυτό που είναι και ηθικό και νόμιμο διέφυγε γιατί έκανε έγκλημα. Γιατί ήταν πόλεμος συμμοριών, γιατί ήταν καουμπόι στην άγρια Δύση, γιατί καταζητείτο ζωντανός ή νεκρός, γιατί τον ψάχνουν στα λαγκάδια και τα βουνά σαν τον Πάσσαρη, γιατί χρησιμοποιεί την υπερήλικη και άρρωστη μητέρα του, γιατί η φυσική και η πολιτική ηγεσία δεν ζήτησε το κεφάλι του, γιατί δεν έκαναν την δικογραφία οι συνδικαλιστές (που στην ουσία την έκαναν με τα διαφορά σάιτ).

Και όλα αυτά να τα διαβάζει ο γιος σου, οι κόρες σου, τα παιδιά σου, οι συγγενείς και οι φίλοι σου. Η προσωπική επίθεση είναι πιο εύκολη από την συνδικαλιστική με επιχειρήματα και προτάσεις. Ο σελφοπρόεδρος, ο γραβατάκιας, ο τηλεπερσόνας, ο πανελίστας, αυτός που δεν νοιάζεται για τους συνάδελφους παρά μόνο για την αυτοπροβολή του, ο Δεξιός, ο Συριζαίος, ο Πασόκος, αυτός που το παίζει ωραίος, ο αστυνόμος, ο ντροπή του και αίσχος του, ο εγκάθετος που διεκδικεί επιδόματα, ο παλιάνθρωπος που κάνει προτάσεις για βαθμόλογια – μισθολόγια και επικίνδυνο, ο δημοσιοσχετίστας που κάνει εκδηλώσεις για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα, την κοινωνία. Άρα το μίασμα του συνδικαλιστικού κινήματος. Ευτυχώς!!!

Φυσικά, σχετικά με ανακοίνωση τους, ποτέ δεν εκπροσωπούσα τις απόψεις τους, δεν τους εκπροσωπώ, αλλά ούτε και θα τους εκπροσωπώ, διότι άλλα είναι τα πιστεύω μου. Δεν ταιριάζω και δεν συγκλίνω με τις απόψεις τους, τις μεθόδους τους, και τις προθέσεις τους. Και πάλι ευτυχώς!!! Τουλάχιστον για μένα!!! Εκπροσωπούσα πάντα και εκπροσωπώ μόνο τους συναδέλφους που με επέλεξαν για αυτό και θα το κάνω όσο με επιλέγουν».