“Γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως “αδερφός της Σάσα Μπάστα” για λόγους εμπορικότητας- Είναι ο γιος του πατέρας μου από τον πρώτο του γάμο»

Σε διευκρινήσεις αναφορικά με την σύλληψη του ετεροθαλούς αδελφού της, με δήλωσή της προέβη  η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα.

Η σύλληψη του 37άχρονου για απάτες και ληστείες, υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσε μια τυπική αναφορά στο αστυνομικό δελτίο.  Ωστόσο η συγγενική σχέση με την τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα, αφού πρόκειται για τον ετεροθαλή αδελφό της, προκάλεσε δημοσιεύσεις με αναφορά στην ίδια.

Η Σάσα Μπάστα σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε σχολίασε, «Εδώ και μία ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή ”του αδερφού της Σάσα Μπάστα”. Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί, αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο -ειδικά νέο- που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο».

«Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου, τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση» διευκρινίζει η Σάσα Μπάστα, «και το μόνο που μπορώ να πω, χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις, είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο, για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως ή άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους».

«Να είναι καλά και παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως αδερφός της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας, γιατί αυτό διαταράσσει την προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση» καταλήγει η δήλωση της Σάσας Μπάστα.