ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σε βαθύ τραύμα στον καρπό αποδίδεται ο θάνατος του 20άχρονου. “Είχε ένα μαχαίρι ο Βαγγέλης στην κατοχή του”αναφέρει η οικογένεια.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων, εντός της ημέρας, καθώς και οι δηλώσεις του ιατροδικαστή και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας για τα νεκροτομικά ευρήματα.

image

Φωτογραφία με το μαχαίρι που εντοπίσθηκε δίπλα στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, απέστειλαν οι Αρχές στην οικογένεια του νεαρού σπουδαστή, ώστε να εξακριβωθεί αν του ανήκε. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, η οικογένεια του Ρεθυμιώτη σπουδαστή, ανεφερε ότι ο 20άχρονος είχε ένα παρόμοιο μαχαίρι στην κατοχή του, ωστόσο, δεν είναι απολύτως βέβαιοι ότι το εικονιζόμενο μαχαίρι ήταν το δικό του.
Με δεδομένο ότι εντοπίσθηκε στο αριστερό του χέρι-οι συγγενείς ανέφεραν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν αριστερόχειρας- ενισχύει την εκδοχή της αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης (15/03), από τις πρώτες εξετάσεις στη σορό, ως αιτία θανάτου, προσδιορίζεται το τραύμα στο δεξίτου χέρι, ενώ δεν εντοπίσθηκα άλλα τραύματα όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες.
Σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο», αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, αποδίδεται ο θάνατος του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη με το χρόνο θανάτου να προσδιορίζεται κατά την ημέρα εξαφάνισης (06/02), μετά από την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία η οποία διαπιστώνεται με μελος της οικογένειάς του.
Σήμερα (16/03) αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικοϊστολογικών εξετάσεων και του DNA ενώ στη συνέχεια ο ιατροδικαστής Ιωαννήνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροτομή μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, θα παραχωρήσει δηλώσεις.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport