“Για Κάποιους, φάνηκε Φως .. Κάποιοι άλλοι, κρατούν τις υπηρεσίες τους ζωντανές χωρίς ενίσχυση από το 2013”

Μετά την ανακοινωση τοποθετήσεων για τους νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες, και την κάλυψη στη ΔΑΕΑ και την Τροχαία, δεν έλειψαν και τα παραπονα..

.. “Για Κάποιους , μετα την ενίσχυση με νέο Αστυνομικό προσωπικό, φάνηκε Έστω ένα Φως στο Τούνελ…..!!!! Κάποιοι Άλλοι, λίγοι, Κρατούν τις υπηρεσίες τους ζωντανές χρόνια τώρα από το 2002 με την πρόσληψη τους, μέχρι και σήμερα παρά τις αντίξοες συνθήκες , με ενδιάμεση στάση το 2013 με την τελευταία μικρή ενίσχυση με προσωπικο.
Απο τότε, (2002 με το ” φακέλωμα ” 250000 αλλοδαπών που περιφέρονταν στην Αττική, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιοι είναι και από που ήρθαν) μέχρι σήμερα (έξαρση του μεταναστευτικού – προσφυγικου ζητήματος) όπου καλούνται να διαχειριστουν τον ολοένα αυξανόμενο όγκο των μεταναστευτικών ροών , το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι η προσήλωση του Προσωπικού Αυτού που έχει απομείνει, στο καθήκον, το οποίο εκτελεί με αυταπάρνηση και αγάπη!!!!!! Κρατάτε γερά συνάδελφοι!!! Η κοινωνία μας χρειάζεται!!!!”, τονίζει ο Θωμάς Μπόζιαρης πρόεδρος της Ενωσης Συνοριακών Αττικής.