Για επικίνδυνη οδήγηση και σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσει Τροχαίο- Νέα Δικογραφία με εντολή Αρχηγού της ΕΛΑΣ για τον ανεξαρτητο Βουλευτή, Μπαρμπαρούση

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαβιβάστηκε εντολή για σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Με εντολή του Αρχηγου της ΕΛ.ΑΣ Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, σχηματιζεται δικογραφία έπειτα από τη διαφυγή του Βουλευτικού οχήματος από μπλόκο (15/06-21.00) της Αστυνομίας, όταν εντοπίσθηκε να κινείται στην ΕΟ Αθηνών Πατρών στο ύψος των διοδίων του Ρίο, με τον οδηγό να αποφεύγει σήμα για έλεγχο, και σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης ο οδηγός- δεν έχει διαπιστωθεί ωστόσο αν στο μαύρο Volvo επέβαινε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας- δε σταμάτησε σε έλεγχο και με επικίνδυνη οδήγηση, σε αποφυγή ελέγχου ανέπτυξε ταχύτητα. Στο ενδεχόμενο να εντοπισθεί ο ανεξάρτητος Βουλευτής θα ακολουθήσει η σύλληψή του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά την άσκηση δίωξης κακουργηματικού χαρακτήρα, για όσα διατύπωσε από βήματος της Βουλής(15/06).

Το Βουλευτικό αυτοκίνητο εντοπίζεται αρχικά στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, καθως συμφωνα με τον Αστυνομικό συνοδό του, αναχωρισε απο την Αθηνα, περιπου στις 18.00 (15/06) Ο οδηγός σύμφωνα με τους Αστυνομικούς, κινήθηκε περίπου 40χιλιόμετρα υπο καταρρακτώδη βροχή, στον κόμβο της Ιωνίας Οδού προς Ξηρόμερο με την ταχύτητα στο σημείο να ορίζεται στα 180χλμ και το  υπολογισμό της κίνησης του οχήματος, περίπου στα 210χλμ./ωρα.

Σε σχετική επικοινωνία με τον Αστυνομικό συνοδό του ανεξάρτητου Βουλευτή, ανέφερε ότι έχει διακόψει την επικοινωνία μαζί του, ενώ συνεργάζεται στο ενδεχόμενο εντοπισμού του

Μετά τις Κυβερνητικές και πολιτικές αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση από Βήματος της Βουλής, ο ΓΓ του κόμματος διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση ενώ και ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση ανάκλησης της “αυθόρμητης”… δήλωσής του.

ΔΗΛΩΣΗ150618_ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ_ΧΑ_

Σε εξέλιξη οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και στα χωριά του Ξηρομέρου, χωρίς ό ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανία να είχε εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr- έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους τους Αατυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση καταδίωξης -οχτω πληρωματα περιπολικών – του Βουλευτικού οχήματος του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, σε στοιχειοθέτηση της συμπληρωματικής κατηγορίας για τη νέα σε βάρος του δικογραφία .