Γερανός του Δήμου απομάκρυνε ως εγκαταλελειμμένο το όχημα του Αλέκου Φλαμπουράρη και η συνοδεία του δεν το αντιλήφθηκε

Σε πάρκινγκ του Δήμου Αθηναίων ως εγκαταλελειμμένο όχημα το οποίο απομάκρυνε ο γερανός, εντοπίσθηκε το όχημα του τέως Υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για το οποίο η συνοδεία του είχε δηλώσει κλοπή καθώς δεν αντιλήφθηκε την απομάκρυνσή του

Οι αρχικές αμφιβολίες Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την δήλωση κλοπής του οχήματος ιδιοκτησία του τέως Υπουργού Επικρατείας επί ΣΥΡΙΖΑ, από τη συνοδεία του, επιβεβαιώθηκαν ενώ για άλλη μια φορά εγείρουν ερωτήματα για τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Επισήμων. Σε έλεγχο με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, προέκυψε ότι το όχημα του Αλέκου Φλαμπουράρη έχει μεταφερθεί σε πάρκινγκ του Δήμου Αθηναίων, καθώς παρέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα σταθμευμένο στο ίδιο σημείο στα Εξάρχεια, είχε σημανθεί με ειδοποιητήριο και καθώς δε μετακινήθηκε από τον ιδιοκτήτη του,  συνεργείο του Δήμου το απομάκρυνε με γερανό, ως εγκαταλελειμμένο.

Συνεργείο του Δήμου Αθηναίων είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο του τέως Υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις 18.12.2020 παρκαρισμένο εξωτερικά της οικίας του στα Εξάρχεια. Τρεις μήνες μετά -στις 18.3.2021-, τοποθέτησαν αυτοκόλλητο για απομάκρυνση ως εγκαταλελειμμένο. Ενώ σχεδόν 10ημερες αργότερα -στις 1.4.2021- διαβιβάστηκαν τα στοιχεία του οχήματος στο ΚΕΠΥΟ, την ασφαλιστική εταιρεία και στο Υπουργείο Μεταφορών. Και ένα σχεδόν μήνα αργότερα -στις 221.5.202-, αφού ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία και η ΕΛ.ΑΣ βεβαίωσε ότι δεν είχε καταγγελθεί κλοπή, ο Δήμος Αθηναίων απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα προς τον ιδιοκτήτη, τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε. Το πρωί της Κυριακής (06/06) συνεργείο του Δήμου Αθηναίων προχώρησε σε απομάκρυνση του οχήματος ως εγκαταλελειμμένο, με τη συνοδεία του να δηλώνει την κλοπή του οχήματος καθώς κανείς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του γερανού.

Αξιοσημείωτο ωστόσο το γεγονός ότι κανένας από του οχτώ Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Επισήμων που έχουν παραχωρηθεί στη συνοδεία του πρώην Υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αντιλήφθηκε την κίνηση του γερανού του Δήμου Αθηναίων – η διαδικασία απομάκρυνσης οχήματος με γερανό διαρκεί τουλάχιστον 15λεπτά- και την απομάκρυνση του οχήματος έξω ακριβώς από την οικία του Αλέκου Φλαμπουράρη, και δήλωσαν ως κλεμμένο το όχημα στο ΤΑ Εξαρχείων, αφού δεν προβλημάτισε τους υπηρετούντες, θα έπρεπε να προβληματίζει του διοικούντες τους.