Γέρακας: Κανονικά εμφανίζεται σε υπηρεσία στατικής στην οικία Τσιόδρας ο συλληφθείς Αστυφύλακας

Αν και συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού,  να ενεργεί άσκοπα πυρά έξω από καταυλισμό Ρομά ευρισκόμενος εκτός Υπηρεσίας, και διατάχθηκε η παραπομπή του με εντολή Εισαγγελέα, ο νεαρός αστυφύλακας, εμφανίζεται το βράδυ κανονικά στις υπηρεσίες του Τμήματός του

Ο 33χρονος Αστυφύλακας εκτός υπηρεσίας συνελήφθη από πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, για άσκοπους πυροβολισμούς λίγο πριν τα μεσάνυχτα (27/12) στην περιοχή του Γέρακα, και με εντολή Εισαγγελέα παραπέμφθηκε με την ποινική δικογραφία σε βάρος του. Αν και αρχικά ο νεαρός Αστυφύλακας φέρεται να υποστήριξε για τα άσκοπα πυρά πως «ήταν πλάκα», στη συνέχεια υπέβαλλε μήνυσε στο πλήρωμα του περιπολικού για ψευδή καταμήνυση, καθώς ο ίδιος αρνήθηκε ότι εντοπίσθηκε να ενεργεί άσκοπα πυρά πλησίον του καταυλισμού των Ρομά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr πρόκειται για 33χρονο Αστυφύλακα ο οποίος υπηρετεί ως αποσπασμένος στο ΑΤ Χαλανδρίου. Για τη σύλληψη του ενστόλου της ΕΛ.ΑΣ και την εμπλοκή του στο επεισόδιο με άσκοπα πυρά έξω από τον καταυλισμό Ρομά στο Γέρακα (27/12), ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr, αναφέρουν ότι με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, το βράδυ (28-29/12) εμφανίζεται σε υπηρεσία σκοπού εξωτερικά της οικίας του προέδρου της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ενω μέχρι περισυ σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης του NantiaReport.gr, ηταν οδηγός του βουλευτή και πρώην Υπουργού ΠΠαναγιωτόπουλου. Ωστόσο υστεύστερα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τους, ο πρώην Υπουργός, ζήτησε την απομάκρυνσή του. Ενώ στο φάκελο του 33χρονου Αστυφύλακα, περιλαμβάνονται πειθαρχικές και διοικητικές.