Ποινική Δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και ναρκωτικά- Παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο ο Light

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε για να δικαστεί ο τράπερ Light, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα, καθώς στα στοιχεία του είχαν εκδοθεί αναζητήσεις μετά από δημοσιοποίηση βίντεο σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να επιδεικνύει τρία όπλα που κατείχε

Ο γνωστός στην τραπ μουσική σκηνή, κατά κόσμον Χρήστος Ιωαννίδης, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε Ποινική Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με τη δικη του να έχει αναβληθεί για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2022.

Ο τράπερ με το “προσωνύμιο” «Nero Greco» (σσ “μαύρος Έλληνας”) όπως αποκάλυψε το NantiaReport.gr, ανήρτησε -και στη συνέχεια διέγραψε – από λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βιντεοληπτικό υλικό να επιδεικνύει μέσα σε κατάμεστο κλαμπ στο Γκάζι, τρία όπλα περασμένα στη ζώνη του, ενώ καπνίζει αρειμανίως “τσιγαριλίκια”, και προκάλεσε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Τα ξημερώματα (28/12) οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραπερ στο “Block 146” στο Κολωνάκι, όπου είχε προσκληθεί να παρουσιάσει τη δουλειά του και τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια. Ακολούθησαν έρευνες στο BMW ιδιοκτησίας του, και στην οικία του, ωστόσο τα όπλα που διακρίνονται στο επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό, δεν εντοπίσθηκαν. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών, και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.