Γέρακας: «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου, οι βρώμικοι αστυνομικοί ξέρουν»

Ο Αναστάσιος Μήτσου, πατέρας του ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων εξέδωσε ανακοίνωση για την μαφιόζικη εκτέλεση του γιου του μόλις έφτασε με το όχημά του στην επιχείρηση που διατηρούσε στο Γέρακα

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπράβους για τα μαγαζιά του.

Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων. Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας». ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

«Θα πεθάνετε»

Ο πατέρας του δολοφονημένου επιχειρηματία Γιώργου Μήτσου όταν έφτασε στην επιχείρηση και είδε το γιο του νεκρό και σκεπασμένο με σεντόνι στο χώρο του πρατηρίου καυσίμων, κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Αναστάσιος Μήτσου, είχε απασχολήσει και ο ίδιος στο παρελθόν τις Αρχές. Ο πατέρας του δολοφονημένου πρατηριούχου, ρωτούσε συνεχώς «πού ήταν οι άλλοι; πού ήταν;» με αναφορά στην ασφάλεια του γιου του, ο οποίος κυκλοφορούσε με θωρακισμένη BMW.

Οι εκτελεστές “γάζωσαν” τον 38χρονομε Γιώργο Μήτσου, με δύο kalashnikov, ενώ τουλάχιστον 25 βολίδες τον έπληξαν, με τον πατέρα του να μονολογεί σοκαρισμένος από την ενέδρα θανάτου του γιου του, με ειδικούς αποδέκτες.. «πουτ**** θα πεθάνετε» …

Πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr, εκφράζουν την εκτίμηση, ενδεχομένως η δολοφονία του 38χρονου Γιώργου Μήτσου, που αποδίδεται στον κύκλος αίματος που άνοιξε η “Greek Mafia” πριν πέντε χρόνια, να προκαλέσει εξελίξεις στις έρευνες σε ανοιχτές υποθέσεις. Εκτιμάται ότι οι νέες καταθέσεις και τα στοιχεία που θα προκύψουν να εισφέρει στις έρευνες για τις πέντε ανεξιχνίαστες υποθέσεις της τελευταίας πενταετίας, μεταξύ άλλων του απόστρατου ΕΚΑΜίτη, ανθρώπων της νύχτας και του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ.