Γαλλική Πρεσβεία: Επιθεση του Ρουβίκωνα με λοστούς και μπογιές

Μία προσαγωγή μέλους του «Ρουβίκωνα» ύστερα από επίθεση στην Πρεσβεία της Γαλλίας. Με κόκκινες και μαύρες μπογιές στο κτίριο και λοστούς μέλη της συλλογικότητας προκάλεσαν βανδαλισμούς.

Οι αντιεξουσιαστές της συλλογικότητας επιτέθηκαν στη Γαλλική Πρεσβεία (22/04- 18.1) και στη συνέχεια ανασυντάχθηκαν και κινηθηκαν στη Μασσαλίας πλησιον του γαλλικου Ινστιτούτου .

Με ανάληψη σε ιστοσελίδα διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη της συλλογικότητας, μεταξύ άλλων, αναφέρουν, « (…)H Γαλλία δίνει υποστήριξη στο Ελληνικό κράτος στον πρόσφατο σκυλοκαυγά με το Τουρκικό και πουλάει φρεγάτες, κάτι που έκανε και επί κυβέρνησης Καραμανλή, όταν κάλυψε το Ελληνικό κράτος στο βέτο του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι πουλώντας και πάλι φρεγάτες. Δεν υπάρχει μία Ελλάδα, μία Τουρκία, πολύ περισσότερο δεν υπάρχει μία Γαλλία. Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό της Γαλλίας που αγωνίζεται, της σημερινής συνέχειας των αβράκωτων, της παρισινής κομμούνας, των εξεγερμένων αναρχικών, του άγριου συνδικαλισμού, του διεθνισμού, του καταφυγίου για κάθε διωκόμενο στον κόσμο, του Γαλλικού Μάη».